Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

attica CITY LINK


Δεν είναι aπλώς ένα πολυκατάστημα. Το flagship store μας, το attica στο City Link, στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένας lifestyle και shopping προορισμός, που, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2005, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, συστήνοντας στο κοινό μία νέα φιλοσοφία shopping.

Η “μαγική συνταγή” της επιτυχίας του attica City Link είναι ο συνδυασμός του κλασικού με το μοντέρνο, κάτι που φαίνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που το επισκέπτεται κανείς. Πρόκειται για έναν ιστορικό χώρο, στο μοναδικό διατηρητέο τετράγωνο της πόλης, που φέρει την αίγλη της εποχής του Μεσοπολέμου. Ταυτόχρονα όμως, έχει διαμορφωθεί με τρόπο εξαιρετικά σύγχρονο. Ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, μηχανολογικές προδιαγραφές και υλικά σύγχρονης εποχής, δημιουργούν έναν χώρο που αποτελεί το πλέον ευχάριστο shopping destination, ένα σύγχρονο, υψηλής αισθητικής περιβάλλον εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών καταστημάτων.

Ο συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου φυσικά αντικατοπτρίζεται και στις συλλογές που φιλοξενεί και που φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς. Διαθέτει πλήρη τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ και αθλητικών ειδών με περισσότερα από 860 brands, από το πιο διαχρονικό, μέχρι το πιο μοντέρνο και edgy. Το ίδιο ισχύει και για το πλήρως ενημερωμένο τμήμα καλλυντικών, που παρουσιάζει τις πιο διάσημες παγκοσμίως μάρκες ομορφιάς, αλλά ταυτόχρονα συστήνει και μια σειρά από exclusive υπογραφές, με niche χαρακτήρα, που σίγουρα θα λατρέψει κάθε ενημερωμένος beauty lover.

CHANGE MAKER

Η εξέλιξη, η αλλαγή και η ανανέωση είναι στο DNA του attica γι’ αυτό και το iconic πλέον πολυκατάστημα στο City Link έχει ακόμα πιο φρέσκο και σύγχρονο αέρα, μετά τον επανασχεδιασμό του 3ου και 4ου ορόφου.
Η πολυτέλεια είναι συνώνυμη του attica και έτσι δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ένας χώρος ειδικά αφιερωμένος στο luxury shopping. Στον 4ο όροφο μπορείτε να βρείτε πλέον δημοφιλή brands, όπως τα Sandro και Maje αλλά και το flagship shop-in-shop της Tory Burch.
Απαντώντας στα διεθνή trends που δείχνουν έντονη «αδυναμία» στο sportswear και το healthy lifestyle, στον 3ο όροφο δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος χώρος sportswear στο κέντρο της Αθήνας.
Δημιουργώντας μια ακόμα πιο exclusive εμπειρία shopping το attica City Link υποδέχτηκε το πρώτο Levis Tailor Shop στην Ελλάδα –και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη- στο οποίο οι πελάτες μπορούν να προσωποποιήσουν το τζιν τους, κάνοντάς το πραγματικά μοναδικό. Παράλληλα η Saucony προσφέρει δωρεάν πελματογράφημα, για να επιλέξετε τα κατάλληλα running shoes, ενώ η Babolat δίνει τη δυνατότητα να πλέξετε τη δική σας ρακέτα.

ARE YOU READY FOR… MORE?

Η lifestyle εμπειρία που προσφέρει το attica City Link ολοκληρώνεται ιδανικά στον 4ο όροφο και από το café wine Bar υψηλής αισθητικής Le Cassis και το corner nuts, chocolate & coffee της Carpo. Στον 6ο όροφο θα βρείτε μία ακόμα after shopping επιλογή, το café εστιατόριο The Upper House, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα της Αθήνας από ψηλά.
Πριν αποχαιρετίσετε το attica City Link, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και... Spoil yourself! Το κομμωτήριο Telis Kikeris θα επιμεληθεί το beauty look σας, ενώ, κατόπιν ραντεβού, μπορείτε να επισκεφθείτε και τη VIP αίθουσα για personal shopping, όπου θα ανακαλύψετε τη μόδα και τις τάσεις, με τον πιο ενδιαφέρον, συναρπαστικό και πάνω από όλα εξατομικευμένο τρόπο.

Διεύθυνση ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 9, 10564, ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο 211 9900000
Ωράριο λειτουργίας ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 20:00

14/1/2024 : 11:00-20:00
21/1/2024: 11:00-20:00
Πρόσβαση

Μπορείτε να επισκεφθείτε το attica, χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μέτρο, Τραμ, Λεωφορεία) με προορισμό το Σύνταγμα. Από την πλατεία Συντάγματος προς το attica, θα χρειαστεί να διανύσετε πεζοί μία απόσταση 3 λεπτών. Εάν επιλέξετε Ι.Χ., τότε έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον συνεργαζόμενο με το attica χώρο στάθμευσης (δωρεάν parking 3 ωρών, με αγορές άνω των €250 από το attica): parking στην οδό Ομήρου 12.

in store brands