Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

CAROLINA HERRERA MAKEUP & CONFIDENTIALS -20% | DR.VRANJES -10% | XERJOFF -10% | AMOUAGE -10% | GUCCI THE ALCHEMIST'S GARDEN - 10% | Εφαρμόστε το εκπτωτικό κουπόνι BEAUTYOFFERS στο checkout.

ATTICA LOYALTY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς, κερδίζετε yellows με κάθε συναλλαγή στα πολυκαταστήματα attica με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Για κάθε 1€ αγορών σας σε οποιοδήποτε από τα πολυκαταστήματα attica, συλλέγετε 10 yellows με χρήση πιστωτικών και pre-paid καρτών της Τράπεζας Πειραιώς και 5 yellows με χρήση χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς.

Για να κερδίζετε yellows είναι απαραίτητο να γίνετε πρώτα Μέλος του Προγράμματος. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και αποδοχή των Όρων του σε ένα από τα παρακάτω κανάλια της Τράπεζας:

  • στην υπηρεσία winbank web & mobile banking
  • στα Καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς
  • στο 2103288000, εφόσον έχετε κωδικούς winbank phone banking, δηλαδή είστε εγγεγραμμένος/η στην υπηρεσία

Μπορείτε να συλλέξετε & να εξαργυρώσετε yellows με τις αγορές σας και στο atticadps.gr, με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

ΣΥΛΛΟΓΗ YELLOWS

Αν είσαστε Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, για τις αγορές σας κερδίζετε :10 yellows για κάθε 1€ αξίας συναλλαγής, με χρήση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας και 5 yellows για κάθε 1€ αξίας συναλλαγής, με χρήση χρεωστικής κάρτας.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ YELLOWS

Εξοφλώντας την παραγγελία σας, μπορείτε να εξαργυρώσετε το σύνολο ή μέρος των yellows που έχετε ήδη συγκεντρώσει για να μειώσετε ακόμα περισσότερο την τελική αξία των αγορών σας.

Η εξαργύρωση των yellows μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για πληρωμές, με τη χρήση καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μέσα από την ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το παρακάτω link: Συνεργασία με τα Πολυκαταστήματα attica | yellow (piraeusbank.gr)

Το πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank σας επιστρέφει ευρώ με κάθε σας αγορά στα πολυκαταστήματα attica και στο atticadps.gr 
Χρησιμοποιήστε κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κερδίστε 1% €πιστροφή! 

Το πρόγραμμα επιβράβευσης €πι στροφή της  Eurobank είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιστρέφει ευρώ, όχι πόντους.

Ευρώ €πιστροφή κερδίζετε και εξαργυρώνετε στις αγορές σας από τα πολυκαταστήματα attica και το atticadps.gr, χρησιμοποιώντας χρεωστικές & πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι το μόνιμο ποσοστό συλλογής ευρώ €πιστροφή των attica είναι 1% €πιστροφή.


Συλλέξτε ή εξαργυρώστε go4more πόντους με κάθε συναλλαγή σας στα πολυκαταστήματα attica και στο atticadps.gr!
Συγκεκριμένα, με χρήση καρτών Εθνικής Τράπεζας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, κερδίζετε 2 go4more πόντους για κάθε € αγορών!
Ξεκινήστε σήμερα κιόλας να συλλέγετε πόντους κάνοντας την εγγραφή σας στο πρόγραμμα με καποιον από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Online συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής: https://www.nbg.gr/go4more/#/register 
  • Μέσω της ειδικής εφαρμογής του go4more για smartphones (iOS ή Android)
  • Μέσω i-bank Internet Banking, εφόσον είσαι εγγεγραμμένος χρήστης
  • Καλώντας στο 181818
  • Σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

 

Δηλαδή, με κάθε € αγορών σας στο attica συλλέγετε 4 bonus πόντους!

Τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης Bonus της Alphabank αφορούν αποκλειστικά τα φυσικά πολυκαταστήματα attica, ενώ δεν είναι ενεργά στο attica eshop.