Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

PERSONAL SHOPPING

VIP room

Η πολυτέλεια είναι συνυφασμένη και με την προσωποποίηση. Κάθε υπηρεσία έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία και είναι ακόμα πιο ελκυστική όταν είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στα μέτρα σας. Έχοντας αυτό υπόψιν λοιπόν, μπορείτε να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο και πιο απολαυστικό από το shopping; Μα φυσικά το personal shopping, που είναι προσαρμοσμένο πλήρως στις δικές σας ανάγκες, στο δικό σας στιλ, στις δικές σας απαιτήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα και τα αξεσουάρ.
Το attica ανταποκρίνεται στο παγκόσμιο πλέον trend που ονομάζεται personalization και κάνει την εμπειρία shopping καθαρά προσωπική σας υπόθεση, δημιουργώντας την υπηρεσία personal shopping, η οποία είναι διαθέσιμη στα attica στο City Link και στο Golden Hall.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού και στη συνέχεια αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια του fashion team, που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό.
Χωρίς κάποια χρέωση και φυσικά χωρίς υποχρέωση αγοράς μπορείτε να απολαύσετε ξεκούραστα την υπηρεσία personal shopping και να ανακαλύψετε τα fashion staples αλλά και τα πιο trendy κομμάτια της εκάστοτε σεζόν, που θα σας βοηθήσουν να «χτίσετε» την τέλεια γκαρνταρόμπα.
Επιλέγοντας το attica personal shopping:
  • Η ομάδα του attica θα ερευνήσει τις επιλογές σας πριν το ραντεβού, σύμφωνα με τη δική σας καθοδήγηση
  • Θα σας δοθεί η δυνατότητα ξενάγησης και επιλογής από ολόκληρο το attica κατά τη διάρκεια του ραντεβού
  • Θα μπορέσετε να δείτε και να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα που θα επιλέξετε σε προσωπικής χρήσης VIP Room
  • Τέλος οι αγορές σας μπορούν να αποσταλούν στο χώρο σας

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ Η ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΤΕ:
  • attica City Link, Τ: 30 211 1802825
  • attica Golden Hall, Τ: 30 211 181 4200