Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

CAROLINA HERRERA MAKEUP & CONFIDENTIALS -20% | DR.VRANJES -10% | XERJOFF -10% | AMOUAGE -10% | GUCCI THE ALCHEMIST'S GARDEN - 10% | Εφαρμόστε το εκπτωτικό κουπόνι BEAUTYOFFERS στο checkout.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ MILES+BONUS

Ως συνεργάτες του προγράμματος Miles+Bonus, τα πολυκαταστήματα attica σας προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε όλα τα πολυκαταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και online στο www.atticadps.gr, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία designer brands και μαρκών καλλυντικών συγκεντρώνοντας και εξαργυρώνοντας μίλια.

Για κάθε σας αγορά, συγκεντρώνετε 2 μίλια για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύετε. Επίσης, εξαργυρώνετε μίλια για κάθε αγορά σας,  με αναλογία 300 μίλια εξαργύρωσης για κάθε 1 ευρώ αγορών, με ελάχιστο αριθμό μιλίων που μπορούν να εξαργυρωθούν, τα 1.500 μίλια ανά συναλλαγή. Η έκπτωση μέσω εξαργύρωσης μιλίων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 50% της μικτής αξίας των αγορών σας.


Μάθετε περισσότερα σε ένα από τα ταμεία των πολυκαταστημάτων μας.

Δείτε αναλυτικά τους Όρους & Προϋποθέσεις της συνεργασίας μας εδώ .

 

Σημείωση :

-       Η αναλογία εξαργύρωσης προσαρμόζεται σε περιόδους ειδικών προσφορών του προγράμματος

-       Ο ελάχιστος αριθμός μιλίων που μπορεί να εξαργυρώσει ο πελάτης είναι 1.500 μίλια ανά συναλλαγή

-       H ενέργεια ισχύει για αγορές από τα πολυκαταστήματα αλλά και για online αγορές