Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

CAROLINA HERRERA MAKEUP & CONFIDENTIALS -20% | DR.VRANJES -10% | XERJOFF -10% | AMOUAGE -10% | GUCCI THE ALCHEMIST'S GARDEN - 10% | Εφαρμόστε το εκπτωτικό κουπόνι BEAUTYOFFERS στο checkout.

attica MEDITERRANEAN COSMOS

Μία άφιξη που έμελλε να δώσει το δικό της, μοναδικό fashion στίγμα στο shopping χάρτη της Θεσσαλονίκης, είναι σίγουρα το πολυκατάστημα attica στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2012 και από τότε φιλοξενεί μοναδικά επώνυμα brands γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας αλλά και καλλυντικών.
Πρόκειται για έναν ατμοσφαιρικό χώρο μόδας, με ιδιαίτερο vibe και σχεδιασμό, που δημιουργήθηκε με αρχιτεκτονική ευαισθησία και λαμβάνοντας υπόψιν τα διεθνή υψηλά standards, που έτσι κι αλλιώς διακρίνονται σε κάθε πολυκατάστημα attica.

Με μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos διαπιστώνει κανείς πως το attica είναι ένας πλήρης shopping προορισμός, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Προσφέρει επιλογές σε επώνυμα brands αλλά και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας, που μετατρέπει τις αγορές σε μία πραγματική lifestyle εμπειρία.

Διεύθυνση 11ο χλμ. Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ , 54454, ΠΥΛΑΙΑ
Τηλέφωνο +30 211 9900000
Ωράριο λειτουργίας ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 20:00

Πρόσβαση

Πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 
Μπορείτε να επισκεφθείτε το attica στο Mediterranean Cosmos, χρησιμοποιώντας τις γραμμές 36 και 45 των λεωφορείων του ΟΑΣΘ και σταματώντας στη στάση Mediterranean Cosmos.

in store brands

U

in store services

ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
FREE WIFI
FREE WIFI
PARKING
PARKING
TAX - FREE SHOPPING
TAX - FREE SHOPPING
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΡΟΥΧΩΝ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΡΟΥΧΩΝ
ATTICA GIFT CARD
ATTICA GIFT CARD
RECYCLING STATIONS
RECYCLING STATIONS