Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
BALLY, COPERNI & MULBERRY  -20% σε επιλεγμένες τσάντες και αξεσουαρ | Εφαρμόστε το κουπόνι FASHIONPROMO στο checkout.

Ο οίκος Maison Francis Kurkdjian είναι ένας πολυτελής οίκος που ιδρύθηκε από τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian έναν από τους πιο ταλαντούχους & διάσημους αρωματοποιούς του καιρού μας και φέρει το όνομα του ιδρυτή του. Το σύμπαν του Maison Francis Kurkdjian είναι εξ ολοκλήρου εμπνευσμένο από το Παρίσι, την πόλη του φωτός και της ελευθερίας.
Ο Francis Kurkdjian, έχοντας δημιουργήσει μια συλλογή εκλεπτυσμένων αρωμάτων που κινούνται πάνω στην ιδέα μιας γκαρνταρόμπας αρωμάτων, πιστεύει πως ο καθένας ανάλογα με τις επιθυμίες του, την ώρα της ημέρας ή τη διάθεσή του, μπορεί να περάσει από τη μια σύνθεση στην άλλη εξερευνώντας κάθε πιθανό οσφρητικό τοπίο.

brand
ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η συλλογή γυναικείων αρωμάτων συντροφεύει τη γυναίκα ακτινοβολώντας θηλυκότητα. Μέσα από μια γκαρνταρόμπα αρωμάτων, στην οποία κάθε στοιχείο δημιουργεί ένα ιδιαίτερο στυλ, η συλλογή αρωμάτων αποκαλύπτει οσφρητικές αποχρώσεις που εκφράζουν το lifestyle της σύγχρονης γυναίκας.

brand
ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Η συλλογή ανδρικών αρωμάτων προσφέρει την ελευθερία να διακριθεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα μέσω εξαιρετικών αρωμάτων. Η γκαρνταρόμπα αρωμάτων για τους άνδρες συμβάλλει στην ανάδειξη και την ολοκλήρωση του προσωπικού στυλ του κάθε άνδρα.

brand
ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυτή η συλλογή αρωμάτων αποτελείται από αρώματα που ενώνουν άνδρες και γυναίκες γύρω από την ίδια ιστορία. Μια γκαρνταρόμπα μοναδικών αρωμάτων που εκφράζουν το lifestyle των γυναικών και των ανδρών της σύγχρονης εποχής.

brand
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Είτε σε μια σύντομη περιπέτεια ή σε ένα μεγαλύτερο ταξίδι θα σας συντροφεύει μια σπάνια οσφρητική γκαρνταρόμπα.

brand
ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η θερμότητα μιας φλόγας θα αποκαλύψει αργά τις εκλεπτυσμένες μυρωδιές αυτών των κεριών.

brand
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Σε απόλυτη αρμονία με τα αντίστοιχα αρώματα τους, τα προϊόντα σώματος και μαλλιών προσφέρουν ένα τελετουργικό όπου το ένα μέρος του αφιερώνεται στην περιποίηση και το άλλο στο άρωμα.

BEST SELLERS

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

ΔΩΡΟ

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ