Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

attica ΤΣΙΜΙΣΚΗ

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο πιο γνωστός εμπορικός δρόμος της πόλης, η Τσιμισκή, υποδέχτηκαν το attica το 2014. Πρόκειται για ένα πλήρως ενημερωμένο πολυκατάστημα με μια επιλογή περιζήτητων ονομάτων της μόδας και της ομορφιάς, που έχουν γίνει πόλος έλξης για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

Parissienne inspired οίκοι, όπως οι Sandro, Maje, playful brands, όπως Farm Rio, rock-chic όπως Zadig&Voltaire  αλλά και επιλογές από ελληνικά labels, όπως η Callista Crafts, που φιλοξενούνται σε αποκλειστικά shop-in-shop, βοηθούν να δημιουργήσετε την πλέον ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την ομορφιά, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει και να αποκτήσει τα most-wanted beauty brands, πάντα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και άψογης εξυπηρέτησης.

Στο επίπεδο -1, θα βρείτε το νέο shop-in-shop Sneaker Cage για τους λάτρεις της streetwear & sneaker κουλτούρας με brands όπως Nike, adidas, Puma, Carhartt, Converse, Jordan, Sprayground, Vans κ.ά..

Διεύθυνση ΤΣΙΜΙΣΚΗ 48 - 50, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο +30 211 9900000
Ωράριο λειτουργίας ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 20:00


in store brands

in store services

ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
FREE WIFI
FREE WIFI
PARKING
PARKING
TAX - FREE SHOPPING
TAX - FREE SHOPPING
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΡΟΥΧΩΝ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΡΟΥΧΩΝ
ATTICA GIFT CARD
ATTICA GIFT CARD
RECYCLING STATIONS
RECYCLING STATIONS