ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

NEW! ΤΣΑΝΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αγοράστε τώρα online

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες αξίας 45€ και άνω!

Μοιραστείτε το!

CANDLE SAINT DES SAINTS

EDITIONS DE PARFUMS FREDERIC MALLE Κωδικός προϊόντος: 00000068580
85,00 € 220ml
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το αρωματικό κερί Candle Saint Des Saints προσφέρει ένα ζεστό, εξωτικό άρωμα που μεταφέρει το άρωμα του καιόμενου λιβανιού σε έναν ινδικό ναό. Πολύτιμα ξύλα, λιβάνι και πατσουλί σας κατακλύζουν και σας μεταφέρουν σε μακρινά ιερά, όπου προσφορές και μυστικά τραγούδια διαλύονται μέσα στη σιωπή του διαλογισμού. Μια ευκαιρία, μέσα στην ημέρα ή τη νύχτα, για μια καιόμενη φλόγα και μια στιγμή ηρεμίας.
Για την καλύτερη δυνατή διάχυση των αρωμάτων, χρησιμοποιήθηκαν διάφορα είδη κεριών. Αυτές οι μοναδικές συνταγές αποτελούνται από φυτικά κεριά και κεριά από ζωικό λίπος. Πρόκειται για 100% χειροποίητα κεριά των οποίων η συσκευασία χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική, λευκό χρώμα στο εξωτερικό και κόκκινο στο εσωτερικό, σε ματ πορσελάνη.
ΧΡΗΣΗ
Πληροφορίες προϊόντος: Χρόνος καύσης 50 ώρες. Μην κάψετε περισσότερο από δύο ώρες ή χωρίς επιτήρηση. Αφήστε να στερεοποιηθεί πριν την επόμενη χρήση. Εάν εμφανιστεί μαύρος καπνός, κόψτε το φυτίλι. Πρέπει να είναι καθαρό και όχι μεγαλύτερο από 6 χιλιοστά. Δεν προτείνεται να καίει μέχρι τη βάση ή πάνω/κοντά σε οτιδήποτε μπορεί να πάρει φωτιά. Μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ