ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

NEW! BEACHWEAR

Αγοράστε τώρα online

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για beauty παραγγελίες 45€ και άνω!

SALE -20%
Μοιραστείτε το!

PLATINUM RARE HAUTE-REJUVENATION ELIXIR

LA PRAIRIE Κωδικός προϊόντος: 00000082867
1.225,72 € 980,58 € 30ml
Περιγραφή
Εμπνευσμένη από την παύση του χρόνου, που εντοπίζεται στα πιο μακρινά σημεία του σύμπαντος, εκεί από όπου προέρχεται η πλατίνα, οι επιστήμονες στη La Prairie προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν αυτήν την «Platinum Στιγμή» μέσω της Υψηλής Αναζωογόνησης.
Ακολουθήστε την εμπειρία Υψηλής Αναζωογόνησης Platinum Rare με τον απόλυτο ορό που αναζωογονεί, κάνοντας το χρόνο να σταματά - Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir - για αναζωογόνηση που διαρκεί.
ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε το πρωί μετά τον καθαρισμό, το προϊόν τόνωσης και τη λοσιόν. Πριν τον ανοίξετε, πατήστε την αντλία μερικές φορές για να φέρετε τον ορό στο στόμιο. Αφαιρέστε το καπάκι και πιέστε την αντλία μία φορά για να απελευθερώσετε μια μικρή δόση στις άκρες των δακτύλων σας. Τοποθετήστε τον ορό στο μέτωπο, τα ζυγωματικά, το πηγούνι και κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού. Απλώστε στην επιδερμίδα με μικρές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Το πρωί, ξεκινήστε με την Platinum Rare Cellular Life-Lotion και συνεχίστε με το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, την Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream και την Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream. Το βράδυ χρησιμοποιήστε το Platinum Rare Cellular Night Elixir αντί του Haute-Rejuvenation Elixir.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ