ACQUA DI PARMA -35% σε επιλεγμένους κωδικούς με το κουπόνι ATTICAOFFERS στο checkout.ACQUA DI PARMA -35% σε επιλεγμένους κωδικούς με το κουπόνι ATTICAOFFERS στο checkout.
Η Lotion Tonique χρησιμοποιείται για να αφαιρεί ίχνη από μακιγιάζ και να καθαρίζει το δέρμα. Περιέχει Τριαντάφυλλο, Ηλιοτρόπιο και Αμαμηλίδα, γνωστά για τις καταπραϋντικές και μαλακτικές τους ιδιότητες, αυτή η λοσιόν είναι κατάλληλη για ξηρά, ευαίσθητα δέρματα. Τονώνει, καταπραΰνει και προετοιμάζει το δέρμα για την καθημερινή περιποίηση.
Οδηγίες Χρήσης & Προφύλαξης
Αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, εφαρμόστε την Floral Toning Lotion σε ένα βαμβάκι και χρησιμοποιήστε την στο πρόσωπο. Επιτρέψτε στη λοσιόν να διεισδύσει στην επιδερμίδα για μερικά λεπτά αφού εφαρμόσετε το επόμενο προϊόν της ρουτίνας σας.