Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
DIOR

DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION

Κωδικός προϊόντος: 00002528911
ΑΠΟ
47,10
Απόχρωση
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
DIOR SHADE FINDER
Περιγραφή
Dior Backstage Face & Body Foundation Foundation for the face and body 0,5N Neutral

Ανακαλύψτε το Dior Backstage Face & Body Foundation, το αγαπημένο μέικαπ που χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στο σώμα σε όλες τις επιδείξεις μόδας Dior, με σύνθεση από 94%* συστατικά φυσικής προέλευσης. Ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες – στην επαφή με νερό, στις υψηλές θερμοκρασίες και στα αθλήματα – αυτό το μέικαπ έχει άνετη υφή που γίνεται αβίαστα ένα με την επιδερμίδα, προσφέροντας ανάλαφρη αίσθηση δεύτερου δέρματος. Χάρη στην ευπροσάρμοστη κάλυψη, μπορείτε να επιτυγχάνετε φυσικό ή υψηλής τελειότητας αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα δείχνει ομοιόμορφη και λεία, και οι ατέλειες μειώνονται οπτικά. *Ποσοστό υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Τα υπόλοιπα συστατικά συμβάλλουν στην απόδοση, στην αισθητηριακή απόλαυση και στη σταθερότητα της σύνθεσης.
Χρήση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗΣ: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση μέικαπ, κάνοντας απαλές κινήσεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σας. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗΣ: Εφαρμόστε διαδοχικά δύο λεπτές στρώσεις μέικαπ, «σβήνοντας» το προϊόν από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω με το πινέλο Dior Backstage brush N°11. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ: Εφαρμόστε 3 λεπτές στρώσεις μέικαπ με μικρές κυκλικές κινήσεις.
Συστατικά
Σχεδιασμένο με 94%* συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει το δέρμα όλη την ημέρα. *Ποσοστό υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Τα υπόλοιπα συστατικά συμβάλλουν στην απόδοση, στην αισθητηριακή απόλαυση και στη σταθερότητα της σύνθεσης.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
DIOR BACKSTAGE ROSY GLOW
DIOR BACKSTAGE ROSY GLOW
ΑΠΟ
44,03

6 αποχρώσεις

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

20 αποχρώσεις

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα