Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

SHISEIDO

HANATSUBAKI HAKE POLISHIBG FACE BRUSH

Κωδικός προϊόντος: 00000073273
91,98
78,18
15%
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

Εμπευσμένο από την καμέλια της SHISEIDO, αυτό το μοναδικό και πολυτελές πινέλο χαρίζει την απόλυτη επαφή με την επιδερμίδα προσφέροντας το πιο άψογο τελείωμα. Με τεχνολογία hidden core, αυτό το πινέλο ελέγχει την πίεση κατά την εφαρμογή του makeup. Είναι σχεδιασμένο για όλες τις υφές makeup. Περίτεχνο. Πολυτελές. Απαλό.

Φτιαγμένο στην Ιαπωνία, με επική ποιότητα και δεξιοτεχνία.
Υψηλής απόδοσης συνθετικές ίνες. (100% animal free).

Χρήση

Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να εφαρμόσετε την αγαπημένη σας πούδρα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις για άψογο τελείωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πούδρες, υγρά ή κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ σε πρόσωπο και σώμα.

Πώς να το καθαρίσετε:
Πάντα σκουπίστε το πινέλο απευθείας μετά τη χρήση. Για άψογο τελείωμα στο μακιγιάζ πλύνετε και στεγνώστε τι πινέλο πολύ καλά αμέσως μετά τη χρήση. Πλύνετε χρησιμοποιώντας ένα απαλό σαπούνι προσώπου. Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά με στεγνή πετσέτα. Αποφύγετε να χρησιμοποιείετε καθαριστικά πινέλων, καθώς μπορεί να αποχρωματίσουν το πινέλο. The red dye may transfer during initial washings. Use caution to prevent staining of fabrics and lay the brush on its side to dry completely before use.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
TSUTSU FUDE CONCEALER BRUSH
38,25
32,51
15%
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

15 αποχρώσεις

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
SYNCHRO SKIN INVISIBLE POWDER
729238157989 20
55,85
47,47
15%

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

16 αποχρώσεις