Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
HERMÈS

EAU DES MERVEILLES EAU DE TOILETTE

Κωδικός προϊόντος: 00002396061
ΑΠΟ
80,29
Μέγεθος
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Μια δημιουργία των αρωματοποιών Ralf Schwieger και Nathalie Feisthauer, το Eau de Toilette Eau des Merveilles ξεδιπλώνει το θαύμα της Hermès. Ένας κόσμος όπου αποκαλύπτεται το θαύμα μέσα από μια βροχή αστεριών στο φως της ημέρας.

ΟΙ ΟΣΦΡΗΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
Ένα Eau de Toilette με ξυλώδεις και κεχριμπαρένιες νότες, που αναμειγνύει τις έντονες νότες βενζόης, το πικάντικο ελεμί και το ζωηρό νεράντζι.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Σχεδιασμένο από τον Serge Mansau, το μπουκαλάκι σε σχήμα μεγεθυντικού φακού γεμάτου αστέρια, ακτινοβολεί με μια πορτοκαλί λάμψη, τόσο έντονα όσο και αιθέρια. Στην κορυφή του αρώματος προβάλλει εγχάρακτη η σφραγίδα του οίκου.

ΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟ EAU DES MERVEILLES
Αυτή η πρώτη δημιουργία-θαύμα της Hermès είναι ένα κάλεσμα για να ανακαλύψετε τα θαύματα πατώντας σταθερά στη γη και συνάμα πετώντας στα άστρα. Ένα οσφρητικό άστρο που αποκαλύπτει την ποιητική ματιά του οίκου για τον κόσμο.

Από το 2004, το Eau des Merveilles αποτελεί το κλειδί που ανοίγει τον κόσμο της μαγείας του οίκου Hermès. Ένα παιχνίδισμα μεταξύ αθωότητας και φαντασίας, παιδικών ονείρων και θηλυκότητας. Ένας κόσμος όπου το μεταφυσικό κάνει αισθητή την παρουσία του στο φως της ημέρας. Χρόνο με τον χρόνο, οι μαγευτικές και ποιητικές νότες μας συνεπαίρνουν. Μας αιχμαλωτίζουν μέσα στο στρόγγυλο μεγεθυντικό τους μπουκάλι με τις μαγικές ιδιότητες κάνοντάς μας να δούμε τον κόσμο από μια νέα, μαγική οπτική. Πρόκειται για το κλειδί των θαυμάτων, την πηγή που κάνει τα άστρα να λαμπυρίζουν στο φως της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα