Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card.
JEAN PAUL GAULTIER

SCANDAL EAU DE PARFUM

OFFER
Επιλέξτε Μέγεθος
Μέγεθος
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

TRY ME Δοκιμάστε το άρωμα, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξετε.

Μαζί με το άρωμα, θα λάβετε και το αντίστοιχο δείγμα, ώστε να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να αποφασίσετε αν θα θέλατε να το κρατήσετε.

SPECIAL OFFER
-35%με αγορές 2 αρωμάτων και άνω.
Ισχύει συνδυαστικά για τα Brands Burberry, Calvin Klein, Carolina Herrera, Chloé, Davidoff, Gucci, Rabanne, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Joop!, Marc Jacobs, Nina Ricci και Salvatore Ferragamo.


*Εξαιρούνται οι Συλλογές Carolina Herrera Makeup & Confidential και Gucci Makeup & The Alchemist's Garden.
*Η ενέργεια ΔΕΝ ισχύει σε όλους τους κωδικούς παρά μόνο σε όσους εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα.
Oσφρητικές νότες
  • Κορυφής

    Σαγκουίνι, Γαρδένια
  • Καρδιάς

    Μέλι
  • Βάσης

    Πατσουλί
Περιγραφή
Be Part Of The Scandal με το νέο άρωμα του οίκου Jean Paul Gaultier! Την ημέρα, το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι κάνουν το Scandal Eau De Parfum 50ml δροσερό και ακαταμάχητο ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις. Τη νύχτα, το μέλι αναμιγνύεται με το πατσουλί αναδεικνύοντας έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος. Στο τέλος όμως, η ημέρα και η νύχτα γίνονται εξίσου αισθητές, αφήνοντας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Ένα πολύ chic, γυάλινο μπουκάλι. Το περιεχόμενο είναι ροζ, ιδιαίτερα θηλυκό και πουδρέ. Εδώ και 20 χρόνια ο Jean Paul Gaultier χρησιμοποιεί στα μπουκάλια του το γυναικείο μπούστο. Όμως για όσους αναρωτιούνται που είναι τα πόδια, είναι εδώ! Δύο πόδια στο καπάκι στραμμένα προς τον ουρανό, προαναγγέλλοντας το σκάνδαλο.
Οδηγίες Χρήσης & Προφύλαξης
Αρωματίστε με το Scandal Eau De Parfum 50ml τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια. Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί αλλοιώνεται το άρωμα.
Συστατικά
*** Scandal Eau de Parfum *** ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5).
Στοιχεία Επικοινωνίας Προμηθευτή
Για επικοινωνία με τον προμηθευτή Jean Paul Gaultier:

Ταχυδρομική διεύθυνση: ANTONIO PUIG, S.A, Plaza Europa 46-48, 08902, Barcelona, Spain

Διεύθυνση URL της ενότητας «Επικοινωνία» του ιστοτόπου της Jean Paul Gaultier:

www.jeanpaulgaultier.com

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
OFFER

3 επιλογές

TRY ME
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

limited edition

NEO

SCANDAL EAU DE PARFUM GIFT SET
OFFER
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
OFFER
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα