Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

12 Νοεμβρίου 2014

Ο MATTHEW MCCONAUGHEY ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ DOLCE&GABBANA THE ONE

Ο Matthew McConaughey πρεσβευτής του Dolce&Gabbana The One

Ο Matthew McConaughey, πρεσβευτής του αρώματος Dolce&Gabbana The One, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα 28α ετήσια Αμερικανικά Βραβεία Cinematheque....

Ο Matthew McConaughey, πρεσβευτής του αρώματος Dolce&Gabbana The One, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα 28α ετήσια Αμερικανικά Βραβεία Cinematheque. Ο Matthew επέλεξε να φορέσει κοστούμι Dolce&Gabbana μαζί με το άρωμα The One for Men 2014 Collector’s Edition, που αποτελεί τη συλλεκτική έκδοση του αρώματος για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Ο διάσημος ηθοποιός, κατά την παραλαβή του βραβείου του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η στιγμή όπου αντιλαμβανόμαστε τα όνειρά μας, είναι η στιγμή κατά την οποία οι ιδέες μετατρέπονται σε πραγματικότητα. Ως ηθοποιοί παίζουμε ρόλους, τους πιστεύουμε, τους πραγματοποιούμε, και όταν το κάνουμε αποτελεσματικά, μας πιστεύετε κι εσείς».Κατά την εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Jimmy Kimmel, παραβρέθηκαν επίσης προσωπικότητες όπως η Anne Hathaway, η Jessica Chastain, η Reese Witherspoon, η Jennifer Garner και η Kate Hudson, οι οποίες τίμησαν τον ηθοποιό με την παρουσία τους. Το βραβείο παραδόθηκε από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Christopher Nolan.Η Camila Alves, σύζυγος του Matthew, επέλεξε για την περίσταση μαύρο μεταξωτό φόρεμα  Dolce&Gabbana με λεπτομέρειες από δαντέλα από την συλλογή του 2015 για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο makeup artist του οίκου Dolce&Gabbana, Christian McCulloch, ο οποίος δήλωσε για την Camila: «ο φυσικός τόνος της Camila είναι τόσο ζεστός και λαμπερός. Χρησιμοποίησα το νέο Collector Edition Bronzer για να δώσω έμφαση και να τονίσω τα ζυγωματικά της, προσθέτοντας βάθος και ένταση στο βλέμμα με ζεστές σκιές σε δαμασκηνί τόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4