Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

28 Απριλίου 2014

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ KURT GEIGER ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ATTICA

Οι δημιουργίες του Kurt Geiger έφτασαν αποκλειστικά στα attica

Θα μπορούσε να είναι μία από τις μούσες των διάσημων συλλογών του οίκου: ψηλή, ξανθιά, με βλέμμα που αποπνέει εμπιστοσύνη....

Θα μπορούσε να είναι μία από τις μούσες των διάσημων συλλογών του οίκου: ψηλή, ξανθιά, με βλέμμα που αποπνέει εμπιστοσύνη. Στην περίπτωση της Rebecca Farrar-Hockley, μούσα και δημιουργός ταυτίζονται και η βασίλισσα των chic υποδημάτων κάθεται στο θρόνο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Kurt Geiger από το 2002. Έχει δημιουργήσει τις πιο εμπνευσμένες και bestselling συλλογές του London cool στιλ, την KG Kurt Geiger, τα all day σχέδια της Miss KG, καθώς και τα sophisticated κομμάτια της σειράς Carvela. Επιπλέον, είναι η δημιουργός της μεταλλικής γόβας-στιλέτο ‘Britton’, η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της σειράς Kurt Geiger London και ολόκληρου του οίκου. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι διεθνή style icons, όπως οι Beyoncé, Jennifer Lawrence, Sandra Bullock και Kate Hudson, έχουν πατήσει στο κόκκινο χαλί φορώντας Kurt Geiger. Στο σύγχρονο παραμύθι της Rebecca Farrar-Hockley, πάντως, το μαγικό γοβάκι δεν είναι ένα, αλλά περίπου 500 ζευγάρια. Αν θέλετε να θαυμάσετε τις συλλογές, δεν χρειάζεται πια να ταξιδέψετε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δημιουργίες Kurt Geiger ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στα ολοκαίνουργια corners στον 4ο όροφο του attica στο City Link και στον 2ο όροφο του attica στο Golden Hall. Το επόμενο ζευγάρι σας είναι λίγα βήματα μακριά.


ΙNFO: Ανακαλύψτε το δικό σας «μαγικό γοβάκι» αποκλειστικά στα corners του οίκου Kurt Geiger στο attica στο City Link, καθώς και στο attica στο Golden Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4