Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
CLINIQUE

SMART NIGHT™ CLINICAL MD MULTI-DIMENSIONAL REPAIR TREATMENT RETINOL

Κωδικός προϊόντος: 00000084505
105,00
73,50
30%
Μέγεθος 30ml
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή
Clinique Smart Night™ Clinical Md Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol 30ml.
Τι Κάνει
Με την ισχύ της ρετινόλης, αυτή η κρεμώδης σύνθεση επιταχύνει τον κύκλο ανανέωσης κυττάρων και μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Ο τόνος της επιδερμίδας φαίνεται πιο ομοιόμορφος, λαμπερός και οι πόροι δείχνουν ελαχιστοποιημένοι. Παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση, η οποία βοηθά στην άνεση της επιδερμίδας και αντισταθμίζει την ξηρότητα που μερικές φορές σχετίζεται με ρετινόλη. *

* Η ανοχή στη ρετινόλη ποικίλλει ανά άτομο.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα **:
- Επαναφέρει τη λάμψη με 1 χρήση.
- Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων σε 7 ημέρες.
- Η επιδερμίδα αισθάνεται πιο απαλή και με ανανεωμένη υφή σε 28 ημέρες / 4 εβδομάδες.
- Ορατή βελτίωση στις γραμμές σε 28 ημέρες / 4 εβδομάδες.
- Μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων σε 8 εβδομάδες.
- Ο τόνος της επιδερμίδας φαίνεται πιο ομοιόμορφος σε 8 εβδομάδες.
- Παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση

** Κλινική μελέτη 12 εβδομάδων σε 27 γυναίκες

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη ρετινόλη:
Η ρετινόλη είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και ισχυρό συστατικό για αντιγήρανση. Μπορεί να νοιώσετε την αίσθηση κάποιας ελάχιστης ερυθρότητας ή αποφολίδωσης. Αυτές είναι συνηθισμένες ενδείξεις ότι η σύνθεση δρα.

• Εάν αντιμετωπίσετε αυξημένη δυσφορία όταν χρησιμοποιείτε την Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol, χρησιμοποιείστε την μία φορά κάθε δεύτερη νύχτα μέχρι να προσαρμοστεί η επιδερμίδα. Αυτή η προσαρμογή μπορεί να διαρκέσει έως και 4 εβδομάδες.

• Οι χρήστες για πρώτη φορά και όσοι έχουν πιο ξηρούς τύπους επιδερμίδας μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιούν την Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol κάθε δεύτερη νύχτα για περισσότερο από 2 εβδομάδες για να δώσουν στην επιδερμίδα επιπλέον χρόνο για προσαρμογή. Για περισσότερη άνεση, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο προϊόν καθαρισμού και προσθέστε μια κρέμα ενυδάτωσης πάνω από την Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol.

• Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο γενικά. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε αντηλιακή προστασία SPF15 ή υψηλότερη κάθε ημέρα, καθώς η επιδερμίδα σας μπορεί να είναι πιο φωτοευαίσθητη. Σημειώστε ότι οι ακραίες καιρικές συνθήκες όπως ο άνεμος ή το κρύο μπορεί να είναι πιο ενοχλητικές, οπότε λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατεύσετε το πρόσωπό σας.

Η Φιλοσοφία Καθαρότητας της Clinique Απλά. Με ασφάλεια. Αποτελεσματικά.
Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα.
Χρήση
Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού (0,25g) τη νύχτα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Συμβουλή: Για τις πρώτες δύο εβδομάδες, χρησιμοποιήστε κάθε δεύτερη νύχτα και στη συνέχεια κάθε βράδυ. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο για την εβδομάδα χρήσης και την επόμενη. Μην το χρησιμοποιείτε με άλλα προϊόντα ρετινόλης, όπως το Clinique Fresh Pressed ™ Overnight Booster με Καθαρή Βιταμίνη Α (ρετινόλη).

Για να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της ρετινόλης, σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος ενός προγράμματος με άλλα προϊόντα αντιγήρανσης, όπως:
• Το πρωί: Clinique Smart ™ Custom-Repair Serum + Clinique Smart ™ SPF 15 Custom-Repair Moisturizer
• Το βράδυ: Clinique Smart ™ Custom-Repair Serum + Clinique Smart Night ™ Retinol + Clinique Smart Clinical ™ MD Resculpt ή Revolumize ή Clinique Smart Night ™ Custom-Repair Moisturizer (για πρόσθετη άνεση εάν χρειάζεται).

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα