Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
EDITIONS DE PARFUMS FREDERIC MALLE

FRENCH LOVER PERFUME

Κωδικός προϊόντος: 00000070997
ΑΠΟ
57,00
Μέγεθος
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

TRY ME Δοκιμάστε το άρωμα, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξετε.

Μαζί με το άρωμα, θα λάβετε και το αντίστοιχο δείγμα, ώστε να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να αποφασίσετε αν θα θέλατε να το κρατήσετε.

Oσφρητικές νότες
  • Κορυφής

    Γλυκοπίπερο, Αγγελική/Μοσχοκάρυδο, Άρκευθος
  • Βάσης

    Πατσουλί, Βετιβέρ, Κέδρος
Περιγραφή
Η ιδέα πίσω από το άρωμα:
Έχοντας αρχικά επεξεργαστεί το απαιτητικό αιθέριο έλαιο της Αγγελικής (Angelica archangelica), οι δοκιμές του Pierre Bourdon τον οδήγησαν σε μια νέα πρόκληση. Το άρωμα French Lover Perfume 50ml έχει τις βασικές ιδιότητες του κλασικού ανδρικού αρώματος. Είναι ένα «ενισχυτικό της οσμής της επιδερμίδας»: το άρωμα του πατσουλί, του λιβανιού, των βρύων βελανιδιάς και του κέδρου συγχωνεύεται με τη φυσική μυρωδιά αυτού που το φοράει.

Σχετικά με τον Αρωματοποιό:
Ο Pierre Bourdon μετά την αποφοίτησή του από το Γαλλικό Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών (Sciences Po), θέλησε να ασχοληθεί με το πάθος της παιδικής του ηλικίας και, όπως και ο Frederic, γράφτηκε στη σχολή Roure Bertrand Dupont στην Grasse. Στη συνέχεια έγινε ο πρώτος "προστατευόμενος" του διάσημου αρωματοποιού Edmond Roudnitska. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στο Roure στο Παρίσι στα τέλη της δεκαετίας του '70. Τη δεκαετία του 1980, ήταν εκείνος που όρισε τη νέα τάση στα αρώματα, με το ανδρικό του άρωμα "Cool Water" για τον Davidoff. Σήμερα, ο Bourdon θεωρείται ένας από τους πιο καινοτόμους αρωματοποιούς της γενιάς του.

Τα 30ml:
Συνδυάζοντας την ομορφιά, την απλότητα και την ευκολία, η συσκευασία των 30ml προσφέρει το αγαπημένο σας άρωμα σε compact συσκευασία, ενώ παράλληλα αντλεί αισθητική έμπνευση από την εννοιολογική τέχνη του 20ου αιώνα και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Στο πνεύμα του Bauhaus κινήματος, η μορφή ακολουθείται από την λειτουργία: ένας απλός μαύρος κύλινδρος σε πλαστικό πολυαιθυλενίου υψηλής λάμψης, με ματ μεταλλικό κέντρο και μαγνητικό καπάκι.
Χρήση
Ο Frédéric Malle πιστεύει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να φορεθεί ένα άρωμα. Ορισμένοι προτιμούν να αρωματίσουν τον λαιμό ή τον καρπό, ενώ άλλοι προτιμούν να αρωματίσουν την περιοχή του στήθους. Ο συνδυασμός αρωμάτων δεν συνιστάται, καθώς τα αρώματα του οίκου αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να φορεθούν μόνα τους και ξεχωριστά.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα