Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
HERMÈS

L'OMBRE DES MERVEILLES EAU DE PARFUM

Κωδικός προϊόντος: 00000074666
ΑΠΟ
80,29
Μέγεθος
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Το Ombre des Merveilles είναι μια ερμηνεία σε κιαροσκούρο, που παίζει με τις αντιθέσεις. Μια δημιουργία της αρωματοποιού της Hermès, Christine Nagel, το Eau de Parfum είναι ένα κάλεσμα για παιχνίδια με σκιές και φως που ανοίγουν τις πύλες του ονειρικού και του φανταστικού κόσμου.

ΟΙ ΟΣΦΡΗΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
Για αυτό το ξυλώδες και μυστήριο άρωμα, οι αισθησιακοί καρποί τόνκα και το έντονο άρωμα του λιβανιού υπογραμμίζονται με την ένταση του μαύρου τσαγιού.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Το εμβληματικό μπουκαλάκι, μια δημιουργία του Serge Mansau, έχει σχήμα μεγεθυντικού φακού γεμάτου αστέρια σε βαθύ και λαμπερό μπλε. Στην κορυφή του αρώματος προβάλλει εγχάρακτη η σφραγίδα του οίκου.

ΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟ EAU DES MERVEILLES
Η τελευταία δημιουργία των έναστρων θαυμάτων, το Ombre des Merveilles αποκαλύπτει τις μαγικές αντιθέσεις που βασιλεύουν όταν χαράζει η ημέρα.

Από το 2004, το Eau des Merveilles αποτελεί το κλειδί που ανοίγει τον κόσμο της μαγείας του οίκου Hermès. Ένα παιχνίδισμα μεταξύ αθωότητας και φαντασίας, παιδικών ονείρων και θηλυκότητας. Ένας κόσμος όπου το μεταφυσικό κάνει αισθητή την παρουσία του στο φως της ημέρας. Χρόνο με τον χρόνο, οι μαγευτικές και ποιητικές νότες μας συνεπαίρνουν. Μας αιχμαλωτίζουν μέσα στο στρόγγυλο μεγεθυντικό τους μπουκάλι με τις μαγικές ιδιότητες κάνοντάς μας να δούμε τον κόσμο από μια νέα, μαγική οπτική. Πρόκειται για το κλειδί των θαυμάτων, την πηγή που κάνει τα άστρα να λαμπυρίζουν στο φως της ημέρας."

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα