Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

17 Οκτωβρίου 2023

«You at your best»: Γνωρίστε το νέο πρόσωπο των πολυκαταστημάτων atticaΑνακοινώνουμε το λανσάρισμα της νέας μας καμπάνιας με τίτλο «You at your best». Η δημιουργική ιδέα πίσω από τη νέα καμπάνια εστιάζει σε μια επιθυμία που μοιραζόμαστε όλοι μας: να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 
Μετά από μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανανέωσης στους χώρους, στα brands μόδας και ομορφιάς, στις συλλογές και στις υπηρεσίες των πολυκαταστημάτων  μας, η νέα καμπάνια αποτελεί την απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο αγοραστικό κοινό. 
Η φράση «You at your best» αποτελεί τον πυρήνα της νέας καμπάνιας, διατυπώνοντας τη φιλοδοξία μας να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας και να τους ενθαρρύνουμε να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Από τον χώρο εργασίας μέχρι το γυμναστήριο, από μια απλή βόλτα μέχρι μια πιο επίσημη εκδήλωση, δεσμεύομαστε να προσφέρουμε τα απαραίτητα για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανάδειξη του προσωπικού μας στιλ.

Στην καμπάνια, όλοι οι τίτλοι ξεκινούν με τα δύο πρώτα γράμματα του brand, τα οποία ταυτόχρονα σχηματίζουν την αγγλική πρόθεση «at». Μια πρόθεση που λειτουργεί σαν δημιουργικό όχημα για να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε περίπτωση: at work, at home, at play, at the party.
Η εικαστική αισθητική της καμπάνιας είναι λιτή με σύγχρονο τρόπο, με έντονη τυπογραφία που αλληλεπιδρά με τον κόσμο της μόδας. 

Ο Βασίλης Μαραγκός, Διευθύνων Σύμβουλος της Newton Creative Agency, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να αναλάβουμε τη νέα επικοινωνία των attica. Στην Ελλάδα δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη καμπάνια στο χώρο της μόδας, από το αρχικό concept μέχρι την τελική υλοποίηση. Κι όταν ένα τόσο δημιουργικό project υποστηρίζεται από μια τόσο θετική συνεργασία, το αποτέλεσμα επιβραβεύει όλους.»

Η Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Marketing & E-commerce Director των πολυκαταστημάτων attica, δήλωσε σχετικά: «Στα attica, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για υψηλές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, ανανεώνουμε την εικόνα μας εστιάζοντας στις επιθυμίες τους. Όλοι επιθυμούμε να ανακαλύπτουμε καθημερινά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, και εμείς στα attica αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εμπνεύσουμε, ανανεώνοντας συνολικά τους χώρους στα πολυκαταστήματά μας, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες  και εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό μας με ακόμα περισσότερες σύγχρονες επιλογές στα brands μόδας και ομορφιάς, προσφέροντας συλλογές για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε στιλ». 

Συντελεστές:
Από τη Newton
Creative Supervision: Γρηγόρης Παπαχριστοφόρου
Account Director: Χρήστος Τζούτης
Account Executive: Ραλλού Καφούνη
Copywriter: Μιχάλης Μουλάκης
Art Director: Άννυ Δαδούκη
 
Fashion Photography
Bill Γεωργούσης
Making-of photos: Γιώργος Κουζίλος
 
Aπό την Top Cut Modiano
Σκηνοθέτης: Γρηγόρης Ρέντης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Γεωργίου
Παραγωγός: Λίλη Τριανταφυλλάκου
Stylist: Δάφνη Ηλιάκη
Hair Stylist: Daniela Babekova
Make-up Artist: Μαρίτα Πολίτου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

editorial-fathersday-june23

07 Ιουνίου 2024

Ιδέες Δώρων για τη Γιορτή του Πατέρα

Περισσότερα

1 / 4
alist-levis-liveinlevis-may24

14 Μαΐου 2024

Νέα καμπάνια Live in Levi’s® για το 2024

Περισσότερα

2 / 4
alist-stellamccartney-kids-apr24

22 Απριλίου 2024

Stella McCartney SS24

Περισσότερα

3 / 4
editorial-eastergifts-rewrite-apr24

03 Απριλίου 2023

Τα τέλεια πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρι

Περισσότερα

4 / 4