Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
BALLY, COPERNI & MULBERRY  -20% σε επιλεγμένες τσάντες και αξεσουαρ | Εφαρμόστε το κουπόνι FASHIONPROMO στο checkout.

10 Οκτωβρίου 2022

Η Levi’s παρουσιάζει την επανάληψη του Buy Better, Wear Longer

Όταν ένα τζιν έχει δημιουργηθεί από υλικά που έχουν διάρκεια, μπορούμε να φοράμε για περισσότερο χρόνο αυτό που αγαπάμε. Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Levi’s στα πολυκαταστήματα attica.

Στις 21 Σεπτεμβρίου η Levi’s λανσάρει την επόμενη επανάληψη της καμπάνιας ‘Buy better, wear longer’ η οποία βασίζεται στην μακροχρόνια δέσμευση του brand για πιο βιώσιμη μόδα και να παρατείνει την διάρκεια ζωής των προϊόντων της. Η Levi’s έχεις ως αποστολή να βοηθήσει τους καταναλωτές να αγαπούν τα τζιν τους για δεκαετίες και όχι μόνο εποχικά.

Για να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια η Levi’s δημιούργησε μια κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους από την οπτική γωνία ενός ζευγαριού Levi’s που αφηγείται μια ιστορία πολλών γενεών: η ταινία μας πηγαίνει πίσω στην δημιουργία του iconic σχεδίου 501. Μεταμορφωμένο μέσα σε κάθε δεκαετία με τον ιδιοκτήτη του, προσαρμοσμένο στο στιλ της εποχής, το 501 είναι τόσο επίκαιρο και φορετό όσο ήταν και στα ‘60s.

Η καμπάνια ‘Buy Better Wear Longer’ είναι ταυτοχρόνως και έκκληση και υπόσχεση. Πρόκειται για μια έκκληση στους καταναλωτές να είναι πιο σκόπιμοι με τις αγοραστικές τους αποφάσεις και να αναζητούν τρόπους για να φορέσουν και να χρησιμοποιήσουν ξανά και να κρατήσουν τα ρούχα τους όσο το δυνατόν περισσότερο πριν τα παραδώσουν στις επόμενες γενιές. Και είναι μια δέσμευση της μάρκας να συνεχίσει να δουλεύει σε πολλά μέτωπα για να είμαστε σωστοί διαχειριστές απέναντι στους φυσικούς πόρους που χρησιμοποιούμε και να καινοτομούμε στις πλατφόρμες σχεδιασμού και κατασκευής της και να γίνουν πιο βιώσιμες και να προχωρήσουμε σε πιο κυκλικές πρακτικές σε όλους τους τομείς.

Το κλίμα, η κατανάλωση και η κοινωνία βρίσκονται στον πυρήνα της προσέγγισης για την βιωσιμότητα και η Levi’s επιδιώκει μια σειρά από πρωτοβουλίες για να υποστηρίξει αυτό το όραμα: Να επενδύσει σε υλικά όπως η κάνναβη από βαμβάκι και το οργανικό βαμβάκι που μειώνουν την κατανάλωση του νερού; Να κατασκευάσει ένα πρωτοποριακό Water<less denim; Να λανσάρει μια πλατφόρμα μεταπώλησης για second hand και να περιλαμβάνει ράφτες στο κατάστημα για την επισκευή και επαναχρησιμοποιήσει των ρούχων. Πάνω απ 'όλα, η Levi's® έχει ανοίξει την πρόσβαση όσον αφορά τον κώδικα τις γνώσεις και τα εργαλεία της για να επηρεάσει την ευρύτερη αλλαγή. Σήμερα, η Levi's συνεχίζει να δουλεύει μαζί με συνεργάτες και ηγέτες όπως το Fashion for Good και το Ίδρυμα Ellen MacArthur για να βοηθήσει τη βιομηχανία να μεταμορφωθεί σε ένα πιο κυκλικό μοντέλο και το εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης Levi's®, WellThread®, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να φτιάξει ρούχα που μπορούν να μειώσουν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Levi’s στα πολυκαταστήματα attica.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

344x466_levis

12 Σεπτεμβρίου 2022

Levi’s: Νέα Συλλογή Fall/Winter 2022 με Έμπνευση το Παρελθόν

Περισσότερα

1 / 1