Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

30 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ INTERNATIONAL ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ BRAND ΗΡΘΕ ΣΤΑ ATTICA

Το κορυφαίο international σκανδιναβικό brand ήρθε στα attica

Tο brand Marc O'Polo είναι για εκείνους που αναζητούν το contemporary premium casual wear σε συνδυασμό με οργανικά υλικά και υψηλή ποιότητα. Ανακαλύψτε το brand στο attica City Link και attica Τσιμισκή.

Τα πολυκαταστήματα αttica υποδέχονται το κορυφαίο international σκανδιναβικό brand Μarc O’Polo. 

Η Marc O'Polo, το κορυφαίο lifestyle brand από τη Στοκχόλμη, μόλις εγκαινίασε τα νέα Shop-in-shop στα attica, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει στη minimal αισθητική και το χαλαρό ύφος της Σκανδιναβικής κουλτούρας.

Το lifestyle brand ιδρύθηκε το 1967 και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το σύγχρονο urban design, τη σκανδιναβική απλότητα και την πρωτοποριακή βιωσιμότητα.  Συνεπής στη σκανδιναβική κληρονομιά επικεντρώνεται με υπευθυνότητα στον άνθρωπο, τα ζώα, τη φύση  και στη χρήση φυσικών υλικών.

Υλικά όπως το οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS και OCS, βισκόζη Lenzing™ Ecovero™ και λινό, Tencel™ Lyocell και Modal καθώς και δέρμα από βυρσοδεψεία πιστοποιημένα από την Ομάδα Εργασίας για το Δέρμα (LWG). Ως μέλος της Fur Free Alliance, η Marc O’Polo δεν χρησιμοποιεί μαλλί αγκόρα ή γούνα κανενός είδους. Πλήθος προϊόντων είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, για περαιτέρω μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων προσφέροντας ακόμα και προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά.


Fall/ Winter 2022 collection

Ανακαλύψτε τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 του premium brand Marc O'Polo.  Η νέα ερμηνεία της σκανδιναβικής ρίζας, ο επιδέξιος συνδυασμός κληρονομιάς και μέλλοντος. Στο επίκεντρο με η κορυφαία ποιότητα, δημιουργούνται  λειτουργικά και κυρίως βιώσιμα Outerwear.  Μεταξύ άλλων εμβληματικά φουσκωτά μπουφάν και εκλεκτά μάλλινα, το καθένα με τον τρόπο του αποτελούμενο από ανακυκλωμένα υλικά και βαμμένα με γνώμονα την προστασία των φυσικών πόρων. Μία σαφής δήλωση για τη βιωσιμότητα, η οποία αποτελεί τον πυρήνα του brand.

Επισκεφθείτε τα νέα Shop-in shop της Marc O’Polo και εμπνευστείτε από τα νέα ανδρικά και γυναικεία looks της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας.

 

attica CITY LINK (WOMENSWEAR & MENSWEAR)

attica MEDITERRANEAN COSMOS (MENSWEAR)

attica ΤΣΙΜΙΣΚΗ 48 – 50 (WOMENSWEAR)ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-gant-dec22

09 Δεκεμβρίου 2022

GANT: Ένα Γράμμα Αγάπης στη Νέα Υόρκη

Περισσότερα

1 / 4
alist-lacoste-dec22

08 Δεκεμβρίου 2022

Lacoste Holiday Collection: «Έκρηξη» Χαράς και Χρωμάτων

Περισσότερα

2 / 4
alist-chalaris-dec22

02 Δεκεμβρίου 2022

SHARE UNIQUE MOMENTS | Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη

Περισσότερα

3 / 4
alist-multi-nov22

17 Νοεμβρίου 2022

Το Ανανεωμένο Menswear Τμήμα στον 1ο Όροφο του attica City Link

Περισσότερα

4 / 4