Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

28 Μαρτίου 2022

LEVI’S® FRESH | A YUMMY NEW COLLECTION IS HERE!

LEVI’S® FRESH | A yummy new collection is here!
Για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η Levi's® λανσάρει τη συλλογή LEVI'S® FRESH, μια σύγχρονη εκδοχή της συλλογής "Fresh Produce", που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’70 και είναι εμπνευσμένη από φυσικά προϊόντα (φρέσκα φρούτα και λαχανικά).

Η Levi's® Fresh περιέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων βαμμένων με βαφές που προέρχονται από φυσικές πηγές όπως φυτά ή μέταλλα. Οι βαφές της συλλογής προέρχονται από τρεις φυσικές πηγές: φυτά που δεν απειλούνται με εξαφάνιση, γεωργικά υποπροϊόντα και μεταλλικά στοιχεία. Η βιωσιμότητα της συλλογής Levi's® Fresh προέρχεται επίσης από τη χρήση πολλαπλών τεχνικών βαφής που βοηθούν στην εξοικονόμηση νερού.Αυτή η νέα συλλογή είναι 100% yummy! Από το πώς φαίνεται και έχει δημιουργηθεί μέχρι και το πώς σας κάνει να αισθάνεστε.

Ανακαλύψτε την στα πολυκαταστήματα attica!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alb-atticacampaign-mar22

22 Μαρτίου 2022

Resort Coolness | Η νέα καμπάνια attica για Spring / Summer '22

Περισσότερα

1 / 2
levis-feb22

24 Φεβρουαρίου 2022

Levi’s® 501® Jeans: The Denim Legend

Περισσότερα

2 / 2