Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

23 Ιουλίου 2021

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΑ ATTICA ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ THE EDITOR HOTEL ATHENS

Μοναδικά οφέλη στα attica με διαμονή στο The Editor Hotel Athens

Εκπτώσεις, Personal Shopping και δωρεάν υπηρεσίες στη διάθεσή σας

Τώρα η διαμονή σας στο The Editor Hotel Athens, γίνεται ακόμα πιο απολαυστική με τα μοναδικά οφέλη που σας προσφέρουν τα attica Department Stores! 

Η νέα συνεργασία των πολυκαταστημάτων attica με το The Editor Hotel Athens, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του ξενοδοχείου, μαζί με τη διαμονή τους να απολαύσουν αποκλειστικά προνόμια με τις αγορές τους στα attica Department Stores:

  • 10% έκπτωση στα πολυκαταστήματα attica
  • Personal shopping
  • Free delivery των αγορών τους σε 24 ώρες
  • Free μεταποίηση σε 24 ώρες

Το «The Editor Hotel Athens», το οποίο έχει ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης της Capital H, είναι δημιουργημένο με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και αντανακλά την ψυχή ενός μέρους, όπου γεννήθηκαν, γράφτηκαν και εκτυπώθηκαν εμβληματικές ιστορίες. Η προηγούμενη χρήση του κτιρίου, που φιλοξενούσε τη γνωστή εφημερίδα "Αθλητική Ηχώ", είναι απόλυτα συνεπής με το όνομα και concept του ξενοδοχείου. Η Αθλητική Ηχώ ιδρύθηκε το 1945 και αποτελούσε μία από τις πιο διαδεδομένες αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα. Μετά από 62 συναπτά έτη, το τυπογραφείο έκλεισε οριστικά τις μηχανές του τον Απρίλιο του 2007.

Αποτελεί ένα καταφύγιο πολυτελείας, στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, όπου κάθε του λεπτομέρεια συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίνοντας της δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις πιο γοητευτικές γειτονιές της πόλης.

Διαθέτει 40 δωμάτια εξαιρετικής, σύγχρονης αισθητικής που προσφέρουν άνεση και διακριτική πολυτέλεια. Οι τύποι των δωματίων διακρίνονται σε Standard, Classic, Superior Roof Garden, Junior Suite, Executive Suite και φυσικά Master Suite.

Τόσο οι επισκέπτες του The Editor, όσο και οι επισκέπτες της πόλης, μπορούν να απολαύσουν τα εστιατόρια που υπάρχουν στο ξενοδοχείο: Το «The Publisher» το οποίο βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου στο οποίο προσφέρεται μεσημεριανό & δείπνο και φυσικά το «Stories Urban Bistronomy» το οποίο βρίσκεται στο Roof Garden του ξενοδοχείου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί κανείς να απολαύσει μία από τις ωραιότερες θέες της Αθήνας,  προσφέρει τις πιο… ‘’edited’’ εμπειρίες στους παρευρισκόμενους,  είτε για ένα ρομαντικό δείπνο ή για φαγητό με φίλους μετά τη δουλειά. Είναι το ιδανικό μέρος, για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από τη φασαρία της Ερμού, πίνοντας ένα κοκτέιλ το βράδυ της Παρασκευής ή για ένα δείπνο βλέποντας τον ήλιο να δύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-chalaris-dec22

02 Δεκεμβρίου 2022

SHARE UNIQUE MOMENTS | Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη

Περισσότερα

1 / 4
alist-multi-nov22

17 Νοεμβρίου 2022

Το Ανανεωμένο Menswear Τμήμα στον 1ο Όροφο του attica City Link

Περισσότερα

2 / 4
alist-navygreen-nov22

07 Νοεμβρίου 2022

Fall - Winter Collection 2022-2023 by Navy & Green

Περισσότερα

3 / 4
alist-napapjirifiorucci-nov22

03 Νοεμβρίου 2022

Napapijri X Fiorucci: Από τη Φύση σε ένα ‘90s Disco Club!

Περισσότερα

4 / 4