Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

11 Ιουνίου 2021

TO ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ATTICA CITY LINK!

To Εθνικό Θέατρο συναντά τη σύγχρονη μόδα στο attica City Link!

Από τις 14 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου, η βιτρίνα του attica City Link θα φιλοξενήσει κοστούμια από 11 μεγάλες θεατρικές επιτυχίες του Εθνικού Θεάτρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, ένας από τους κορυφαίους πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας, αναζητά νέους τρόπους προβολής του έργου του και συνεργάζεται με τα πολυκαταστήματα attica και συγκεκριμένα με το flagship store στο κέντρο της Αθήνας, για να παρουσιάσει ιστορικά κοστούμια από το βεστιάριο του στη βιτρίνα του attica City Link.

Από τις 14 Ιουνίουέως 3 Ιουλίου, η βιτρίνα του attica City Link θα φιλοξενήσει κοστούμια από μεγάλες 11 θεατρικές επιτυχίες του Εθνικού Θεάτρου, με την επιμέλεια της σκηνογράφου-ενδυματολόγου Εύας Νάθενα.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο νέο τμήμα του 4ου ορόφου, όπου τα θεατρικά κοστούμια θα «παντρευτούν» με τη σύγχρονη μόδα, με ενδυματολογικές επιλογές από σύγχρονα brands όπως Zeus+Dione, Sandro, Zadig&Voltaire, Callista, Les Hommes, Neil Barrett, σε ένα mix & match concept.
news
news
news
news
news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-chalaris-dec22

02 Δεκεμβρίου 2022

SHARE UNIQUE MOMENTS | Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη

Περισσότερα

1 / 4
alist-multi-nov22

17 Νοεμβρίου 2022

Το Ανανεωμένο Menswear Τμήμα στον 1ο Όροφο του attica City Link

Περισσότερα

2 / 4
alist-navygreen-nov22

07 Νοεμβρίου 2022

Fall - Winter Collection 2022-2023 by Navy & Green

Περισσότερα

3 / 4
alist-napapjirifiorucci-nov22

03 Νοεμβρίου 2022

Napapijri X Fiorucci: Από τη Φύση σε ένα ‘90s Disco Club!

Περισσότερα

4 / 4