Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

10 Ιουνίου 2021

LUXURY SHOPPING ΣΤΟΝ 4Ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ATTICA CITY LINK

Μεγάλωσε, ανανεώθηκε και σας περιμένει για μοναδικές εμπειρίες shopping

Περισσότερα fashion corners = Περισσότερο shopping!

Ο 4ος όροφος δίνει νέο νόημα στο luxury shopping φιλοξενώντας περιζήτητα και αγαπημένα γυναικεία brands ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Τα δημοφιλή γαλλικά brands, Sandro και Maje προστίθενται στη μοναδική συλλογή των brands του ορόφου δίνοντας εξαιρετικές fashion επιλογές σε δύο μοναδικά σχεδιασμένα corners, ενώ το brand Tory Burch θα έχει ολοκληρωμένη παρουσία με το πρώτο flagship shop-in-shop στην Ελλάδα που θα συμπεριλαμβάνει εκτός από τσάντες και παπούτσια και σειρά ρούχων και κοσμημάτων.
news
Ταυτόχρονα, πολλές από τις μάρκες που το κοινό έχει ήδη αγαπήσει μεγαλώνουν τους χώρους τους για καλύτερη παρουσία των συλλογών τους κατασκευάζοντας νέα corners όπως οι mcm, callista, dkny, longchamp, kalogirou, coach κ.λπ. 

Νέα τμήματα και υπηρεσίες για όλες τις ώρες της ημέρας!

Επιπλέον, στον όροφο προστίθεται ακόμα ένα τμήμα με κοσμήματα (Zerteo, Swarovski, Spirito Rosa, La Vie , Thomas Sabo) κάνοντάς το attica City Link τον απόλυτο προορισμό για αγορές κομψών και διαχρονικών κοσμημάτων, καθώς και corners με home accessories (Malvez) και candles & diffusers (Jo Malone, Diptyque, Etro, Acqua di Parma), ενώ η Kathy Heyndels εκτός από τις συλλογές της, θα έχει ειδικό corner με νυφικά
news
news

Τέλος, την απόλυτη εμπειρία shopping συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο, το café wine Bar υψηλής αισθητικής Le Cassis, το corner nuts, chocolate & coffee της Carpo, το κομμωτήριο Telis Kikeris, καθώς και η VIP αίθουσα για personal shopping, κατόπιν ραντεβού.
news

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ:


Are you ready for more shopping?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-september22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
344x466_levis

12 Σεπτεμβρίου 2022

Levi’s: Νέα Συλλογή Fall/Winter 2022 με Έμπνευση το Παρελθόν

Περισσότερα

2 / 4
alist-karlcara-september22

12 Σεπτεμβρίου 2022

Karl Lagerfeld: Κυκλοφόρησε η Νέα Συλλογή “Cara Loves Karl”

Περισσότερα

3 / 4
alist-molo-sep22

06 Σεπτεμβρίου 2022

Back to school for our little fashion icons!

Περισσότερα

4 / 4