Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

08 Ιουνίου 2015

UPPER HOUSE ATTICA: Η ΑΠΟΛΥΤΗ AFTER SHOPPING ΕΠΙΛΟΓΗ

Upper House attica: Η απόλυτη after shopping επιλογή
Στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος attica σας περιμένει μια όαση ξεκούρασης, χαλάρωσης και εμπνευσμένων γευστικών επιλογών. Οι φανατικοί του shopping το θεωρούν σταθερό meeting point μετά τα ψώνια τους! Στο Upper House μπορεί κανείς να κάνει ένα διάλειμμα από τις αγορές του απολαμβάνοντας της υπέροχη θέα της Αθήνας από ψηλά!

Φρεσκοκομμένοι καφέδες, σπιτικό παγωμένο ή ζεστό τσάι σε ποικιλία γεύσεων, snacks, φυσικοί χυμοί, ολόφρεσκες σαλάτες αλλά και ελαφριά γεύματα pasta συνοδεία διαλεγμένων κρασιών αποτελούν μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια συζητήσεων για ψώνια και για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με βάση πάντα τα φρέσκα υλικά, τα ελαφριά γεύματα και τους πρωτότυπους συνδυασμούς, το Upper House είναι το πιο in σημείο συνάντησης της fashion Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-september22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
344x466_levis

12 Σεπτεμβρίου 2022

Levi’s: Νέα Συλλογή Fall/Winter 2022 με Έμπνευση το Παρελθόν

Περισσότερα

2 / 4
alist-karlcara-september22

12 Σεπτεμβρίου 2022

Karl Lagerfeld: Κυκλοφόρησε η Νέα Συλλογή “Cara Loves Karl”

Περισσότερα

3 / 4
alist-molo-sep22

06 Σεπτεμβρίου 2022

Back to school for our little fashion icons!

Περισσότερα

4 / 4