Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

11 Ιουλίου 2014

Η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ KIEHL'S ULTRA FACIAL CREAM ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

H νεότερη καινοτομία της Kiehl's για τις κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες είναι το Ultra Facial Oil-Free Gel Cream Fresh Hydration. Σχεδιάστηκε ώστε να εξαλείφει πραγματικά τη γυαλάδα της επιδερμίδας διατηρώντας παράλληλα την απαραίτητη υγρασία για...

H νεότερη καινοτομία της Kiehl's για τις κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες είναι το Ultra Facial Oil-Free Gel Cream Fresh Hydration. Σχεδιάστηκε ώστε να εξαλείφει πραγματικά τη γυαλάδα της επιδερμίδας διατηρώντας παράλληλα την απαραίτητη υγρασία για 24 ολόκληρες ώρες. 
Η Ultra Facial Cream, παγκόσμιο bestseller της Kiehl’s, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Ωστόσο οι κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται επιπλέον έλεγχο της γυαλάδας και των επιπέδων υγρασίας. Οι χημικοί της Kiehl’s αντιμετωπίζουν αυτές τις ανάγκες με το Ultra Facial Oil-Free Gel Cream Fresh Hydration, μια νέα, αναζωογονητική, μη κολλώδη σύνθεση που περιποιείται την κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα για 24 ολόκληρες ώρες δροσερής ενυδάτωσης. Επιπλέον, η σύνθεση δεν περιέχει άρωμα και δεν αφήνει υπολείμματα. Όταν χρησιμοποιείται καθημερινά, μειώνει τη γυαλάδα. Οι χημικοί της Kiehl’s επέλεξαν ένα αποτελεσματικό μείγμα συστατικών που δρουν συνδυαστικά, για να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, αφήνοντας την επιδερμίδα βελούδινα απαλή και χωρίς καμία γυαλάδα.

Για να λύσει τη δύσκολη εξίσωση, δηλαδή να μειώσει τη γυαλάδα και, ταυτόχρονα, να ενυδατώσει, η σύνθεση της Ultra Facial Oil-Free Gel Cream Fresh Hydration περιέχει εκχύλισμα ρίζας Imperata Cylindrica και Antarcticine και Γλυκερίνη, προκειμένου να βοηθήσει την επιδερμίδα να συγκρατήσει την υγρασία για 24 ολόκληρες ώρες. Όταν συγκρατεί την υγρασία, η επιδερμίδα είναι πιο ισορροπημένη και γυαλίζει λιγότερο. Επιπλέον, η λιπαρότητα τονίζει τους πόρους. Γι' αυτό η σύνθεσή της μειώνει το μέγεθος των πόρων και τη γυαλάδα για 24 ολόκληρες ώρες επιτυγχάνοντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ γυαλάδας και ενυδάτωσης.

INFO: Τα προϊόντα της KIEHL'S μπορείτε να τα βρείτε στα attica City Link & attica Golden Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4