Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

29 Ιανουαρίου 2014

LANCOME VISIONNAIRE: ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Lancôme Visionnaire: Αναδημιουργεί μια πανέμορφη επιδερμίδα

Η Lancôme καινοτομεί με το VISIONNAIRE [LR 2412 4%], το πρώτο προϊόν περιποίησης της μάρκας που αναπτύχθηκε, για να αναδημιουργεί πραγματικά μια πανέμορφη επιδερμίδα....

Η Lancôme καινοτομεί με το VISIONNAIRE [LR 2412 4%], το πρώτο προϊόν περιποίησης της μάρκας που αναπτύχθηκε, για να αναδημιουργεί πραγματικά μια πανέμορφη επιδερμίδα. Χάρη σε ένα τεχνολογικό επίτευγμα της Lancôme, ταυτοποιήθηκε ένα νέο θαυματουργό μόριο, το όνομα του οποίου είναι: LR 2412.
Το μόριο αυτό, έχει την ιδιότητα να «αυτο-ενεργοποιείται» σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, για να προκαλεί μια σειρά μικρο-διορθώσεων των ιστών. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Η υφή της βελτιώνεται, οι ρυτίδες εξαλείφονται, οι δυσχρωμίες και οι ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία μειώνονται και οι πόροι συσφίγγονται.

Ο Youcef Nabi, Πρόεδρος της Lancôme διεθνώς, επεξηγεί καλύτερα την φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το νέο προϊόν:
"Από την ίδρυσή της, ο οραματισμός της Lancôme της επιτρέπει διαρκώς να γράφει ιστορία στον χώρο των καλλυντικών. Η λέξη visionnary (όραμα) περιγράφει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη τη φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης Lancôme. Προϊόντα περιποίησης που είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους, τόσο από επιστημονικής άποψης, αλλά και σε ό,τι αφορά στην κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών των γυναικών. 
Οι ανάγκες των γυναικών αλλάζουν, όπως αλλάζει και το όραμά τους για την ομορφιά. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η επιθυμία τους να δείχνουν όμορφες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε η Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης Επιδερμίδας VISIONNAIRE [LR 2412 4%]. Ένα ολοκληρωμένο προϊόν περιποίησης βασισμένο σε ένα μοναδικό μόριο βέλτιστης ανοχής. Το μόριο της όμορφης επιδερμίδας είναι πλέον πραγματικότητα. Το όνειρο μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Η τελειότητα VISIONNAIRE [LR 2412 4%]."

Ισχυρός και αποτελεσματικός, ο νέος ορός VISIONNAIRE [LR 2412 4%] της Lancôme είναι η πρώτη προηγμένη περιποίηση διόρθωσης επιδερμίδας για ρυτίδες, πόρους και ομοιογένεια της επιδερμίδας που συντελεί στη δημιουργία μιας πραγματικά πανέμορφης επιδερμίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4