Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

23 Αυγούστου 2019

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

Πώς να διατηρήσω το μαύρισμα μου περισσότερο;

Τι ωραίο μαύρισμα που επιτύχαμε και φέτος! Με σωστή φροντίδα και κατάλληλη προστασία, το δέρμα μας απέκτησε όμορφη χρυσαφένια όψη που τώρα απολαμβάνουμε φορώντας τα καλοκαιρινά μας φορέματα και τα ανοιχτόχρωμα σορτσάκια μας! Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πώς θα καταφέρουμε να το διατηρήσουμε, καθώς ξέρουμε καλά πως όσο δύσκολα καταφέραμε να το αποκτήσουμε, τόσο εύκολα θα μας εγκαταλείπει μέρα με τη μέρα. Αν και αυτή η διαδικασία είναι αναπόφευκτη και σύντομα θα επιστρέψουμε στο χρώμα που μας συντροφεύει τους περισσότερους μήνες του χρόνου, υπάρχουν τρόποι να το διατηρήσουμε περισσότερο, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές. 

1.  Για να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας θα πρέπει να κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας. Η ξηρότητα δεν βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος, αντιθέτως προκαλεί ξεφλούδισμα και άρα "φθορά" του χρώματός μας. Πρέπει να κρατήσουμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και με τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας, ώστε να απολαύσουμε την χρυσαφένια όψη του όσο το δυνατόν πιο πολύ. 

2.  Στην αγορά υπάρχουν συνθέσεις που προορίζονται για την ενίσχυση και διατήρηση του μαυρίσματος. Έτσι, εκτός της ενυδάτωσης που προσφέρουν, ενισχύουν το χρώμα χάρη στα ειδικά συστατικά που περιέχουν. Αν θέλουμε, λοιπόν, να διατηρήσουμε το χρώμα μας, τότε θα πρέπει να εμπιστευτούμε τέτοιες φόρμουλες και να τις εντάξουμε στην περιποίησή μας. 

3.  Το ξύρισμα και η απολέπιση δε βοηθούν στη διατήρηση του μαυρίσματος. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο σε περίπτωση που ανήκει στις διαδικασίες ομορφιάς μας, όμως θα πρέπει να το συνδυάζουμε με θρεπτική φροντίδα της επιδερμίδας μας για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στη συντήρηση του μαυρίσματος. Η απολέπιση μπορεί να περιμένει για λίγες μέρες, καθώς θα μας στερήσει χρώμα. Όταν το μαύρισμά μας αρχίζει και φθίνει, τότε θα πρέπει να επιστρέψει δυναμικά στη ρουτίνα μας ώστε  να απομακρύνει και τα νεκρά κύτταρα που αυτή την περίοδο κάνουν το δικό τους πάρτι στην επιδερμίδα μας. 

4.  Αν το μαύρισμά μας είναι στόχος που παραμένει σημαντικός για εμάς και αυτό το διάστημα, τότε μπορούμε να γυρίσουμε το ρολόι της ομορφιάς προς τα πίσω και να ξεκινήσουμε συνήθειες που υιοθετούμε κυρίως πριν το καλοκαίρι, όπως είναι το self tan. Η αγορά έχει καταπληκτικά προϊόντα αυτομαυρίσματος που προσφέρουν ομοιόμορφο χρώμα και υπέροχο αποτέλεσμα, οπότε μπορούμε πάντα να γυρίσουμε σε αυτή τη λύση, ενισχύοντας το μαύρισμά μας όσο αυτό τείνει να χαθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4