Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

03 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ 5 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Οι 5 χρυσοί κανόνες της ενυδάτωσης

Από όταν είμαστε μικρά κορίτσια μέχρι που φτάνουμε να γίνουμε ώριμες γυναίκες,  έχουμε μια επιθυμία:  το δέρμα μας να είναι άψογο. Όσο η επιθυμία μας αυτή παραμένει σταθερή μέσα στα χρόνια, το ίδιο σταθερή παραμένει και η ανάγκη μας για ενυδάτωση, καθώς αποτελεί και τη βασική προϋπόθεση ώστε να φτάσουμε πιο εύκολα σε αυτόν τον όμορφο στόχο.

Όποια και αν είναι η περιποίηση που ακολουθούμε, η ενυδάτωση οφείλει να είναι  πάντα παρούσα και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε σαν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της φροντίδας μας. 

Ας δούμε τους κανόνες της:

1. Η ενυδάτωση έχει και αυτή τον τύπο της
Άλλη ενυδάτωση ακολουθεί η ξηρή επιδερμίδα, άλλη η λιπαρή. Ενώ όλοι οι τύποι επιδερμίδας έχουν απόλυτη ανάγκη από δροσιά, το μέσο για να την επιτύχουν συχνά διαφέρει. Η αγορά έχει άπειρες επιλογές για όλες τις ανάγκες και όλα τα budgets, γι' αυτό οφείλουμε στον εαυτό μας να επιλέξουμε την ιδανική για εμάς.  Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές βρίσκουμε φυσικά και προϊόντα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε δικαιολογία για να μην βρούμε την ιδανική κρέμα για εμάς! 

2. Η ενυδάτωση είναι μια καθημερινή υπόθεση
Η επιδερμίδα μας δε θα βαρεθεί ποτέ να λαμβάνει τα ενυδατικά στοιχεία ενός προϊόντος που την περιποιείται, ειδικά αν προορίζεται για καθημερινή χρήση. Αντίθετα, όσο πιο εντατικά φροντίζουμε την επιδερμίδα μας, τόσο απολαμβάνουμε τα αποτελέσματά της στον καθρέφτη μας, οπότε έχουμε κάθε λόγο να ακολουθούμε καθημερινά την ενυδατική μας φροντίδα. 

3. Η ενυδάτωση δεν έχει ηλικία
Από 14 χρονών μέχρι 94! Η ενυδάτωση είναι μια υπόθεση χωρίς ηλικία, με μόνο περιορισμό την επιλογή του προϊόντος που ταιριάζει στον τύπο δέρματος, στην ορμονική εικόνα και στις ανάγκες της κάθε εποχής. Μια ελαφριά κρέμα κοντά στην ενηλικίωση, μια εντατική φροντίδα μετά τα 30 και μια ενισχυμένη ενυδάτωση για τις ώριμες επιδερμίδες είναι απλώς μερικά παραδείγματα για το πώς η ενυδάτωση μας ακολουθεί μεγαλώνοντας. 

4.  Ενυδατώνω σημαίνει αγγίζω 
Η ενυδάτωση είναι ό,τι πιο απλό και όμορφο μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας! Το δέρμα μας δε λάμπει μόνο από τα ενυδατικά στοιχεία, αλλά και από ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που του αφιερώνουμε, το μασάζ που του κάνουμε, τις απαλές κινήσεις που το αναζωογονούν. Ας αγγίξουμε το δέρμα μας χωρίς φόβο, ανανεώνοντας το και δίνοντάς τον χρόνο και την αγάπη που του αξίζει. 

5. Ενυδάτωση δεν είναι μόνο η κρέμα
Πόσο πιο εντατική ενυδάτωση προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας από τότε που ανακαλύψαμε τη δύναμη του serum, της μάσκας και των άλλων ενυδατικών προϊόντων! Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω, τότε δε μπορούμε να αγνοήσουμε τους θησαυρούς της κοσμητολογίας που τόσο στοχευμένα και δραστικά δρουν υπέρ της λάμψης μας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221229-atticabeauty-beautytalk-men

04 Ιανουαρίου 2023

Δώρα Χριστουγέννων για άνδρες: 3+1 σετ ανδρικής περιποίησης

Περισσότερα

1 / 4
alist-beautytalk-beauty_friday___nov22

23 Νοεμβρίου 2022

Black Friday: Top Προϊόντα Ομορφιάς & Μακιγιάζ

Περισσότερα

2 / 4
alist-beautytalk-beauty-friday-nov22

22 Νοεμβρίου 2022

Black Friday: Κρέμες Προσώπου που Αξίζει να Αποκτήσετε

Περισσότερα

3 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-kilides_sta_xeria___1

21 Οκτωβρίου 2022

Κηλίδες στα χέρια: πώς θα απαλλαγείτε;

Περισσότερα

4 / 4