Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

12 Ιουνίου 2018

2+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ AVEDA

2+1 λόγοι που αγαπήσαμε την AVEDA

Μία πρόσφατη άφιξη στο atticabeauty.gr  είναι η  Aveda,  η μάρκα περιποίησης που λατρεύουν οι stars, οι beauty editors και οι influencers παγκοσμίως και έχει κλέψει και τις δικές μας καρδιές. Πρόκειται για ένα brand που έχει γίνει γνωστό για τα προϊόντα μαλλιών, όμως η γκάμα του είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό, καθώς περιλαμβάνει και προϊόντα για το σώμα και για το πρόσωπο. Εμείς, δοκιμάσαμε την Aveda και σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους την αγαπήσαμε και σας τη προτείνουμε:

1. Είναι μια μάρκα με φιλοσοφία
Η Aveda δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο κομμωτή, Horst Rechelbacher, το 1978 στη Μινεάπολη της Αμερικής, με όραμα να προσφέρει στους επαγγελματίες ομορφιάς φυσικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τους ίδιους, τους πελάτες τους, τη Γη και τις κοινότητές της. Εμπνευσμένη από την Αγιουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες των πελατών από “την κορυφή ως την ψυχή℠”.  Γι' αυτό

2. Είναι μια μάρκα με συστατικά φυσικής προέλευσης και περιβαλλοντικής ευθύνης
Η Aveda  δημιουργεί προϊόντα υψηλής απόδοσης και φυσικής προέλευσης που προστατεύουν τη Γη,  με ανανεώσιμα συστατικά από φυτά.  χωρίς δοκιμές σε ζώα, ούτε από την ίδια τη μάρκα, ούτε από άλλους. Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε ανθρώπους!

3. Είναι μια μάρκα με τέλεια προϊόντα!
Και σας δίνουμε μια γεύση από αυτά που αγαπήσαμε περισσότερο και γιατί:

Damage Remedy Split End Repair
Tο τελευταίο βήμα στο χτένισμά και οι άκρες είναι άψογες!

Chakra™ Body Μists
Προϊον που αξιοποιεί τη δύναμη της Αγιουβέρδας και σας κάνει άμεσα να νιώθετε καλύτερα! Χρησιμοποιήστε το οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε ότι το χρειάζεστε!

Μάθετε περισσότερα για τις σειρές και τα προϊόντα της Αveda και δείτε ένα video για να μπείτε και εσείς στο κλίμα της μάρκας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4