Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

19 Απριλίου 2018

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ

Πολύτιμα μυστικά για πιο όμορφο σώμα

Το τέλειο σώμα για την κάθε μια από εμάς δεν είναι αυτό που θαυμάζουμε στην καμπάνια του αγαπημένου μας brand μαγιώ. Είναι η ομορφότερη και πιο υγιής εκδοχή του σώματος που βασίζεται στα γονίδιά μας, καθοδηγείται από τη φύση μας και επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής μας.

Για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας πιο όμορφες και πιο ανέμελες, αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς – παράλληλα φυσικά με διατροφή και άσκηση - που προκύπτουν μετά από χρόνια ερευνών και αποδεδειγμένες πρακτκές που ίσως αλλάζουν λίγο τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι τώρα.

Όλα ξεκινούν από το μπάνιο
Παλαιότερα δε δίναμε καμία σημασία στη διαδικασία του μπάνιου. Το κάναμε για να καθαρίσουμε το σώμα μας και δε το βλέπαμε σαν μια καθημερινή ευκαιρία ομορφιάς. Πλέον έχει αποδειχθεί πως το μπάνιο είναι η αρχή για τα πάντα, καθώς ένα τονωμένο, ενυδατωμένο σώμα που δέχεται καθημερινή περιποίηση είναι πιο έτοιμο να δεχθεί συσφικτικές θεραπείες, ενώ ο χρόνος που περνάμε κάτω από το νερό είναι ο πιο πολύτιμος για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Μη βιάζεστε, λοιπόν, και μετατρέψτε το γρήγορο ντους σε μια ιεροτελεστία φροντίδας.

Απολέπιση, η πιο σωστή κίνηση
Με γνώμονα, λοιπόν, ότι έχουμε κάνει το μπάνιο μας το δικό μας μικρό
spa, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χώρο και το χρόνο και να επενδύσουμε στην απολέπιση. Κανένα σώμα δε θα φτάσει στα καλύτερά του όσες κρέμες και αν του βάλουμε, αν δεν έχει πριν απολεπιστεί σωστά. Το body scrubing έχει αποδειχθεί το πιο αποτελεσματικό μυστικό στον αγώνα για πιο ομοιόμορφη όψη. Επενδύστε σε αυτό χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα που θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και θα αλλάξουν και το πώς δείχνει, αλλά και το πώς είναι στην αφή το δέρμα σας.

Η ενυδάτωση έχει τη σημασία της
Φυσικά χρειάζεται στοχευμένη φροντίδα με αντικυτταριτιδικές και συσφικτικές ιδιότητες, όμως η ενυδάτωση έχει και αυτή το σημαντικό της ρόλο στον αγώνα κατά των δερματικών ατελειών. Ένα καλά ενυδατωμένο σώμα έχει καλύτερη υφή, είναι τονωμένο και δείχνει πιο σφριγηλό από ένα σώμα που υποφέρει απο ξηρότητα και περιμένει αποτελέσματα εξπρές μόνο από βαριές συνθέσεις. Μη σταματάτε να ενυδατώνετε το σώμα σας όλο το χρόνο!

Όμορφο σώμα δεν είναι μόνο οι γλουτοί
Η συνολική εικόνα ενός όμορφου σώματος περιλαμβάνει στήθος, χέρια, κοιλιά....Όσο παλεύεται με τους γλουτούς σας τα υπόλοιπα σημεία ζητούν την προσοχή σας και φωνάζουν «βοήθεια!». Δώστε σημασία και στα άλλα μέρη και θα δείτε πως το σύνολο θα κάνει τη διαφορά, όσο μικρές και αν σας φαίνονται οι αλλαγές στα επιμέρους.

Στα χέρια σας!
Τι θαυματουργά που μπορούν να αποδειχθούν τα χέρια σας! Η κρέμα που επιλέξατε για την κυτταρίτιδα θα φτάσει στο απόγειο της δράσης της αν την απλώσετε σωστά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των δαχτύλων σας και την ισχύ του μασάζ. Κυκλικές, ανοδικές κινήσεις μέτριας πίεσης που ξεκινούν από τα γόνατα και φτάνουν στους γλουτούς δημιουργούν το τέλειο μασάζ για τόνωση και αποτελεσματικότητα. Χαρίστε στον εαυτό σας αυτά τα λεπτά περιποίησης και θα σας ανταμείψει με μια πιο όμορφη όψη και μεγαλύερη αυτοπεποίθηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4