Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

01 Ιανουαρίου 2017

KIEHL’S, ένας κόσμος καλλυντικών με φυσικά συστατικά!

Όλα ξεκίνησαν το 1851 σε ένα οικογενειακό φαρμακείο, στο Εast Village της Νέας Υόρκης. Από τότε η Kiehl’s υπογράφει σκευάσματα με τα καλύτερα φυσικά συστατικά που βασίζονται σε ένα συνδυασμό καλλυντικής και βοτανολογικής γνώσης και εμπειρίας που αναπτύσσεται και μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.

Έως τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, η Kiehl’s λειτουργούσε ως φαρμακείο, που προσέφερε στους πελάτες της ομοιοπαθητικές θεραπείες και θεραπείες με βότανα, αιθέρια έλαια, καθώς επίσης και τα πρώτα επώνυμα προϊόντα Kiehl’s. Σήμερα, η Kiehl’s δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, του σώματος και των μαλλιών, τα οποία έχουν δημιουργηθεί με βάση τις πιο εξελιγμένες επιστημονικές μεθόδους και αξιοποιούν μοναδικά τα φυσικά συστατικά.

Με βασικό χαρακτηριστικό της τη Νεοϋρκέζικη παράδοση, η φήμη της Kiehl’s ταξιδεύει από τότε σε πολλές χώρες και ηπείρους, κι έτσι τα προϊόντα της είναι παγκοσμίως διαθέσιμα.

Τα Προϊόντα και η Φιλοσοφία της

Τα συστατικά είναι η μοναδική και πιο σημαντική παράμετρος των προϊόντων της Κiehl’s.

Όλες οι συνθέσεις της Kiehl’s περνούν από εκτενείς δοκιμές ασφαλείας και ανοχής από την επιδερμίδα, καθώς και δοκιμές σε εθελοντές με την επίβλεψη δερματολόγου. Τα συστατικά επιλέγονται αποκλειστικά με βάση τη πραγματικά ευεργετική δράση για την επιδερμίδα. Επιλέγει αποκλειστικά φυσικά συστατικά και χρησιμοποιεί ελάχιστα συντηρητικά.

Η Εξυπηρέτηση Πελατών

Οι υψηλά εκπαιδευμένοι ΚCRs (Εκπρόσωποι Πελατών της Kiehl’s) είναι εξειδικευμένοι ειδικά στην περιποίηση της επιδερμίδας και εκπροσωπούν τη μεγάλη οικογένειας της Kiehl’s σε ολόκληρο τον κόσμο. Η γνώση και η εμπειρία των KCRs, τους καθιστούν ικανούς να δίνουν αποκλειστικές συμβουλές για μια εξειδικευμένη ρουτίνα, η οποία ταιριάζει απολύτως στις ανησυχίες και τον τύπο επιδερμίδας του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή την πρακτική εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, συμπληρώνει το πολύ γνωστό πρόγραμμα παροχής δειγμάτων της Kiehl’s «ΤRY BEFORE YOU BUY», χάρη στο οποίο οι πελάτες μας μπορούν να δοκιμάσουν οποιαδήποτε σύνθεση πριν την αγοράσουν.

Η Kiehl's και το έργο της στην Κοινότητα

Η αποστολή της Kiehl’s είναι να προσφέρει και να υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται και τις οποίες υπηρετεί, καθώς και την παγκόσμια κοινότητα γενικά. Υποστηρίζοντας την αποστολή της αυτή, η Kiehl’s έχει αναπτύξει έναν αριθμό συνεργασιών, και έχει υποστηρίξει κατά καιρούς πολλές μη κερδοσκοπικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλον τον κόσμο που δραστηριοποιούνται κυρίως σε 3 τομείς: έρευνα, θεραπεία και φροντίδα για το AIDS, την προστασία του περιβάλλοντος και τη προστασία των μικρών παιδιών.

Ποιος είναι ο Mr. Bones;

Ο γνωστός σκελετός της Kiehl’s, ο Mr. Bones, είναι το αυθεντικό ομοίωμα ανθρώπινου σκελετού που χρησιμοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη της Kiehl’s, Aaron Morse, κατά την διάρκεια των διαγνώσεων που έκανε στους πελάτες του, για να τους εξηγεί τη χρησιμότητα των διαφόρων σκευασμάτων και αλοιφών που τους πρότεινε. Σήμερα, o «Κύριος Bones» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κληρονομιάς της Kiehl’s και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση στην υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών, στην διαρκή εκπαίδευση και στην επιστήμη που παρέχει η Κiehl’s εδώ και 166 χρόνια.

Extra Info

Πέρα από τη δυνατότητα να αγοράσετε οnline στο www.atticabeauty.gr, αν βρεθείτε κοντά σε ένα corner Kiehl's αξίζει να δοκιμάσετε τη διάγνωση 5 λεπτών και να λάβετε συμβουλές και προτάσεις που  ανταποκρίνονται ιδανικά στις ανάγκες σας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ KIEHL'S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-beauty-katharismos-prosopou-mar24

15 Μαΐου 2024

Καθαρισμός προσώπου: Το Α και το Ω μιας υγιούς επιδερμίδας

Περισσότερα

1 / 4
alist-beauty-ritides-mar24

15 Μαΐου 2024

Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για την επιδερμίδα σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-serum-beauty-feb24

15 Φεβρουαρίου 2024

Τι είναι τα serum προσώπου και γιατί τα χρειάζεστε στο καθημερινό σας skincare;

Περισσότερα

3 / 4
alist-puffyeyes-beauty-feb24

15 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να απαλλαγείτε από τα puffy eyes

Περισσότερα

4 / 4