Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

10 Ιουνίου 2019

GROWN ALCHEMIST: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ BRAND ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δραστικές συνθέσεις με φυσικά συστατικά που θα αναδείξουν τη λάμψη σας.

«Η ομορφιά είναι υγεία. Βελτιώστε την υγεία των δερματικών κυττάρων για να βελτιστοποιήσετε τη λειτουργία του δέρματός σας, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για να απελευθερώσετε την πραγματική σας ομορφιά».

Σε αυτή τη φιλοσοφία βασίζονται τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών Grown Alchemist που καταφθάνουν στην Ελλάδα. Οι συνθέσεις τους αντιπροσωπεύουν τη μοναδική συνέργεια μεταξύ της βιολογίας και της χημείας των καλλυντικών, δημιουργώντας βιοσυμβατή ομορφιά. Οι φυσικές δραστικές ουσίες τους διαθέτουν μοριακή δομή, την οποία αναγνωρίζει το σώμα και επομένως μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό, αυξάνοντας τη δραστικότητα και τα αποτελέσματα αντιγήρανσης. Αυτή η αυξημένη δραστικότητα είναι αποτέλεσμα της προόδου σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά την έρευνα στον τομέα των φυσικών καλλυντικών φαρμακευτικών ουσιών, που αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά συνθέσεων περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Με άλλα λόγια, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό της προηγμένης φυσικής αλχημείας και της επιστήμης της ομορφιάς.

news

To brand Grown Alchemist ιδρύθηκε το 2008 από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων. Η μάρκα Grown Alchemist οδηγεί τις αλλαγές σε μια νέα εποχή βιολογικά προηγμένων προϊόντων διατροφο-κοσμετολογίας (nutricosmetics), προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου και σώματος) και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Τα προϊόντα Grown Alchemist, λειτουργούν συνεργαζόμενα και σε συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα φυσικά συστατικά, τα οποία «επικοινωνούν» με τα κύτταρα, όπως τα Νευροπεπτίδια, Τετραπεπτίδια, οι Τοκοτριενόλες καθώς και προηγμένα υγροσκοπικά δραστικά συστατικά.

Γιατί είναι σημαντικό κάτι τέτοιο; Όλα καταλήγουν στη βιολογία. Το ανθρώπινο σώμα εναντιώνεται σε οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως ξένο ή τοξικό. Η αντίδραση αυτή προκαλεί ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία γήρανσης. Πολλά από τα συνθετικά συστατικά, τα οποία υπόσχονται μείωση των σημαδιών γήρανσης, στην πραγματικότητα μπορεί να  κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. Τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα Grown Alchemist έχουν φυσική προέλευση και συνεπώς είναι απολύτως συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία.

news

Οι επιστημονικά καινοτόμες συνθέσεις καταπολεμούν αυτές τις αρνητικές συνέπειες, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο το σώμα επανορθώνει και αναγεννά την επιδερμίδα. Αυτές οι ισχυρές καλλυντικές φαρμακευτικές ουσίες προωθούν την κυτταρική ανανέωση και επιδιόρθωση, τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση, χαρίζοντας εμφανή ζωντάνια και υγεία στην επιδερμίδα σας. Η κατανόηση των μηχανισμών της κυτταρικής ανανέωσης και του μεταβολισμού των θρεπτικών ουσιών σε συνδυασμό με την προστασία της υγείας αποτελούν μια νέα εξέλιξη στην αποτελεσματική και υγιεινή περιποίηση της επιδερμίδας.

Η φιλοσοφία υγείας της Grown Alchemist βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν και οι συνθέσεις της είναι εγκεκριμένες σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos και πιστοποιημένες από τον φορέα πιστοποίησης ACO [Australian Certified Organic]. Η Grown Alchemist δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο φρέσκο και δραστικό όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Info: Τα προϊόντα Grown Alchemist θα τα βρείτε στο attica City Link.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4