Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

19 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ DIOR PRESTIGE ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Από ένα άγριο τριαντάφυλλο που φυτρώνει στα απόκρημνα και ανεμοδαρμένα βράχια της Νορμανδίας γεννήθηκε ένα θρυλικό λουλούδι: το Rose de Granville. Ένα θαύμα της φύσης που τα απαλά ροζ ροδοπέταλά του εμπεριέχουν μια καταπληκτική δύναμη ζωής....

Από ένα άγριο τριαντάφυλλο που φυτρώνει στα απόκρημνα και ανεμοδαρμένα βράχια της Νορμανδίας γεννήθηκε ένα θρυλικό λουλούδι: το Rose de Granville. Ένα θαύμα της φύσης που τα απαλά ροζ ροδοπέταλά του εμπεριέχουν μια καταπληκτική δύναμη ζωής.

Σήμερα, το επιστημονικό τμήμα του Dior απελευθερώνει τη ζωτική ουσία που βρίσκεται συγκεντρωμένη στην καρδιά των κυττάρων του: Micro-Reviving Rose Water™. Ένα σπάνιο ροδόνερο συλλέγεται με μια μοναδική διαδικασία ψυχρής έκθλιψης και εγχέεται στη Lotion Essence de Rose. Αναζωογονεί την κυκλοφορία της ενδοκυτταρικής ροής, που είναι ζωτικής σημασίας για το μεταβολισμό του δέρματος, ώστε να λειτουργεί ομαλά. Χάρη σε μια πατενταρισμένη υφή, αυτή η λοσιόν νέας γενιάς συνδυάζει τη δύναμη ενός αιθέριου ελαίου με την απαλότητα μιας γαλακτώδους λοσιόν.

Άμεσα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο, φωτεινό με τη ζωηρή λάμψη ενός ροδοπέταλου έτοιμο να δεχτεί και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της περιποίησης Dior Prestige.

Χάρη στη θερμική ανάλυση, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει αποκρυπτογραφήσει ακριβώς πόσο νερό κατακρατούν τα πέταλα του Rose de Granville, πώς είναι οργανωμένο και πώς κυκλοφορεί. Τα ροδοπέταλα θερμαίνονται σταδιακά από τους 30°C έως τους 400°C με αύξηση 10°C κάθε 10 λεπτά. Η βραδύτητα της εξάτμισης έδειξε ότι το νερό που υπάρχει στα πέταλα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, αλλά διάσπαρτο στις δομές του τριαντάφυλλου. Ακριβώς όπως το δέρμα, τα πέταλα του Rose de Granville είναι αφράτα επειδή είναι 70% έως 80% γεμάτα νερό με ροή που τους επιτρέπει να μένουν ιδανικά ενυδατωμένα, να είναι φρέσκα και να αντανακλούν το φως.

Χρειάζεται ένας μήνας για να αποκαλυφθεί η έντονη λάμψη όμοια με τα πιο όμορφα ροδοπέταλα. Μια γνήσια δύναμη ζωής κλεισμένη στην καρδιά του λουλουδιού απελευθερώνεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το Micro-Reviving Rose Water™ διεγείρει την ενέργεια των ακουαπορινών κατά 25% και αναστέλλει τη σύνθεση του TNF-alpha κατά 30%. Η ροή ξαναζωντανεύει και η ενδοκυτταρική ροή ενισχύεται και πάλι.         

Η εκπληκτική δύναμη ζωής που εμπεριέχεται στα ροδοπέταλα του Rose de Granville παρουσιάζεται στη νέα Dior Prestige La Lotion Essence De Rose που χαρίζει στο δέρμα φρεσκάδα, αναζωογόνηση και ρόδινη λάμψη.

INFO: Τα προϊόντα DIOR θα τα βρείτε σε όλα τα attica. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4