Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

07 Δεκεμβρίου 2016

Η ΜΥΘΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ SKIN CAVIAR ΤΗΣ LA PRAIRIE

Η μυθική συλλογή προϊόντων ομορφιάς Skin Caviar της La Prairie

Περισσότερα από 25 χρόνια πριν, η La Prairie ταξίδεψε στα βάθη της θάλασσας για να «αιχμαλωτίσει» πολύτιμους κόκκους από χαβιάρι, ώστε να χρησιμοποιήσει τις σπάνιες ιδιότητες αποκατάστασης που διαθέτουν. Tο αποτέλεσμα ήταν το θαύμα Skin Caviar,...

Για αιώνες, το χαβιάρι είναι γνωστό ως μια μαγική πηγή συμπυκνωμένων, πλούσιων θρεπτικών συστατικών. Σπάνιο και πολυπόθητο, αποτελεί ένα πολύτιμο συστατικό, περιζήτητο για το κύρος του, αλλά και τη δύναμη που έχει να εμπλουτίζει και να αναγεννά την επιδερμίδα.

Περισσότερα από 25 χρόνια πριν, η La Prairie ταξίδεψε στα βάθη της θάλασσας για να «αιχμαλωτίσει» πολύτιμους κόκκους από χαβιάρι, ώστε να χρησιμοποιήσει τις σπάνιες ιδιότητες αποκατάστασης που διαθέτουν. Tο αποτέλεσμα ήταν το θαύμα Skin Caviar, δημιουργημένο με δραστικά συστατικά από χαβιάρι.

Τώρα, το φαινόμενο χαβιάρι, στην καρδιά της συλλογής, ερμηνεύεται με ένα νέο, εκλεπτυσμένο τρόπο. Για πρώτη φορά, οι επιστήμονες της La Prairie χρησιμοποίησαν μια τελειοποιημένη διαδικασία απόσταξης με ατμό, για να «αιχμαλωτίσουν» τα συστατικά από το χαβιάρι μέσα σε ένα αγνό και κρυστάλλινα καθαρό, ενεργό υγρό προϊόν. 

Η μυθική συλλογή Skin Caviar από την La Prairie αποτελεί τη συλλογή σύμβολο της γνωστής σειράς ομορφιάς. Γνωρίστε τις μαγικές ιδιότητές της.Ενώ οι κλασικές λοσιόν περιέχουν νερό, το Skin Caviar Essence-in-Lotion είναι φτιαγμένο με νερό από χαβιάρι, το εκχύλισμα της διαδικασίας απόσταξης των κόκκων χαβιαριού. Η τεχνική αυτή, επιτρέπει τη χρήση διαφορετικού μείγματος συστατικών από αυτά που εξάγονται μέσα από την κλασική διαδικασία.  Αντί για απλό νερό, το νερό από χαβιάρι εμπεριέχει τις ιδιότητες του σπάνιου και πολύτιμου εκχυλίσματος από χαβιάρι της La Prairie, γνωστό για τα οφέλη σύσφιξης και ανόρθωσης που προσφέρει. 

Το Skin Caviar Essence-in-Lotion είναι τόσο εκλεπτυσμένο, που βελτιώνει την ποιότητα της υφής της επιδερμίδας και βοηθά στην άμεση βελτίωση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητάς της, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.
Η λοσιόν περιποίησης, εμπεριέχει επίσης το μοναδικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie. Το σύμπλεγμα αυτό, αποκλειστική πατέντα της La Prairie παρέχει θρεπτικά συστατικά, ενεργοποιητικούς παράγοντες και συστατικά αντιγήρανσης, που ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στους παράγοντες γήρανσης, τη συγκράτηση της υγρασίας και την αναζωογόνηση της θαμπής επιδερμίδας. To Skin Caviar Essence-in-Lotion είναι το πιο καινοτόμο προϊόν με άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης, για απαλότερη και πιο γεμάτη επιδερμίδα.

Επιπλέον, ένα αντιοξειδωτικό μείγμα που περιέχει το Skin Caviar Essence-in-Lotion προστατεύει τις κυτταρικές δομές από τις βλάβες που προκαλεί το οξειδωτικό στρες. Το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα, η επιστημονική αποκλειστικότητα της La Prairie, δίνει νέα ζωή και ενέργεια στα ίδια τα κύτταρα όπου γεννιέται η ομορφιά. Στοχεύει στα βασικά κύτταρα και στην σύνθεση της εξωκυττάριας μήτρας, αναγεννώντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.


Μέσα στη συλλογή Skin Caviar, κάθε σύνθεση, με τις αισθησιακές κρέμες, τους δραστικούς ορούς και τη μαγεία της σύσφιξης και ανόρθωσης, ανήκει σε ένα μοναδικό τελετουργικό που σχετίζεται απόλυτα με την αέναη αναζήτηση για διαχρονική ομορφιά της La Prairie. Με την πάροδο των χρόνων, η συλλογή σύμβολο, Skin Caviar, έχει προσφέρει στις γυναίκες τον τέλειο συνδυασμό ελβετικής καινοτομικής επιστήμης και πολυτελών συστατικών. 
Με το Skin Caviar Essence-in-Lotion, μια ανάλαφρη, δροσερή και ταυτόχρονα ισχυρή σύνθεση, η La Prairie γιορτάζει την πιο εικονική της συλλογή ομορφιάς, με ένα καινούριο θαύμα από χαβιάρι. Αυτή η νέα σύνθεση, σηματοδοτεί το πάθος και τη δέσμευση για τη δημιουργία των πιο αποκλειστικών και καινοτόμων προϊόντων περιποίησης, σε όλο τον κόσμο.

Μια νέα εποχή για την επιδερμίδα ξεκινά.


Πώς εφαρμόζεται:
• Εφαρμόζεται το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση και πριν την εφαρμογή του serum.
• Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες του αποστάγματος, στο πρόσωπο, με τις παλάμες σας.
• Με απαλές κινήσεις, κάνετε μασάζ με το προϊόν. Νιώθετε στο πρόσωπο σας την απόλυτη απαλότητα.
• Ακολουθήστε με τη χρήση του προϊόντος περιποίησης που προτιμάτε, από τη συλλογή Skin Caviar.

INFO: Τα προϊόντα LA PRAIRIE θα τα βρείτε σε όλα τα attica και στο e-shop atticabeauty.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4