Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

28 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ BUMBLE & BUMBLE

Η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Bumble & Bumble

Ξεκινώντας από σαλόνι κοµµωτικής, κατέκτησε µε τα πρωτοποριακά της κουρέµατα τη µόδα και σήµερα η εταιρεία διαθέτει µια πλήρη σειρά περιποίησης µαλλιών,...

Ξεκινώντας από σαλόνι κοµµωτικής, κατέκτησε µε τα πρωτοποριακά της κουρέµατα τη µόδα και σήµερα η εταιρεία διαθέτει µια πλήρη σειρά περιποίησης µαλλιών, που απαρτίζεται από σαµπουάν, µαλακτικές κρέµες, προϊόντα styling και θεραπείες. Τα προϊόντα Bb. αποτελούν το αντικείµενο του πόθου για τους επαγγελµατίες της µόδας και της οµορφιάς αλλά και τους editorial stylists σε όλο τον κόσµο.

Τop sellers, η έξυπνη µάσκα pre-shampoo treatment για ξηρά και αφυδατωµένα µαλλιά. Ενεργοποιείται µε τη θερµότητα και απελευθερώνει έξι έλαια, που µεταµορφώνουν τα µαλλιά και τα κάνουν µεταξένια, λαµπερά και εύκολα στο χτένισµα. Επίσης, το σπρέι uv protective dry oil finishing, που προσθέτει λάµψη και υγρασία στα ξηρά µαλλιά, αλλά και η pret-a-powder, ιδανική για τις µοντέρνες γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για καθηµερινό πιστολάκι. Τέλος, το ξηρό σαµπουάν και προϊόν styling χαρίζει µατ υφή και όγκο ανανεώνοντας το χτένισµα της χθεσινής ηµέρας. 

INFO: Τα προϊόντα BUMBLE & BUMBLE θα τα βρείτε στα attica, City Link & Golden Hall & στο atticabeauty.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4