Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

04 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ BIOTHERM BLUE THERAPY ACCELERATED

Η νέα σειρά αντιγήρανσης Biotherm Blue Therapy Accelerated

Η Biotherm πιστεύει στο να μεγαλώνουμε όμορφα και υιοθετεί μια διπλή προσέγγιση της περιποίησης της επιδερμίδας που συμβαδίζει με τη βιολογική πραγματικότητα της γήρανσης της επιδερμίδας συνυπολογίζοντας τους έντονους ρυθμούς ζωής που βιώνουμε....

Η Biotherm πιστεύει στο να μεγαλώνουμε όμορφα και υιοθετεί μια διπλή προσέγγιση της περιποίησης της επιδερμίδας που συμβαδίζει με τη βιολογική πραγματικότητα της γήρανσης της επιδερμίδας συνυπολογίζοντας τους έντονους ρυθμούς ζωής που βιώνουμε. 

Aυτή η διπλή προσέγγιση της γήρανσης αντικατοπτρίζεται από τη νέα σύνθεση του ορού Blue Therapy Accelerated: ενός αναπλαστικού προϊόντος ταχείας δράσης που μαλακώνει και ομορφαίνει άμεσα την επιδερμίδα, καταπολεμώντας τα τρία πιο ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης: τις ρυτίδες, τις καφέ κηλίδες και την απώλεια σφριγηλότητας.
 
INFLAMM’AGING είναι ο όρος που χρησιμοποιεί η Biotherm περιγράφοντας της εξέλιξη της επιστήμης του να μεγαλώνεις όμορφα. Οι έρευνες που πραγματοποίησε η Biotherm απέδειξαν ότι, ενώ 20% των σημαδιών γήρανσης σχετίζονται με το χρόνο και είναι συνεπώς αναπόφευκτα, 80% των ορατών σημαδιών σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι υπεριώδεις ακτίνες, η ρύπανση, το κάπνισμα, το στρες και η ζέστη αποτελούν παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση. Παράγουν ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιούν μια συνεχή διαδικασία κυτταρικών μικροφλεγμονών, οι οποίες οδηγούν τελικά στο σχηματισμό ρυτίδων, καφέ κηλίδων και στη χαλάρωση της επιδερμίδας.
 
Για να καταπολεμά τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης, η Biotherm παρουσιάζει το νέο Blue Therapy Accelerated: τον ορό της Biotherm με την ταχύτερη δράση που ενεργοποιεί την επανόρθωση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης. Και τη νέα αναπλαστική κρέμα Blue Therapy Accelerated, μια εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση που καταπραΰνει την επιδερμίδα που έχει πληγεί από την πρόωρη γήρανση.
 
Και οι δύο συνθέσεις ενσωματώνουν ένα εκχύλισμα Alaria Esculenta, το οποίο επιλέχθηκε για πρώτη φορά από την Biotherm χάρη στη διπλή του δράση: εξασθενεί τις κοκκινίλες και επανενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό.
Ανθεκτικό από τη φύση του ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, το φύκι Alaria Esculenta αναπτύσσεται στα παγωμένα νερά της Γροιλανδίας.

Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα είναι πιο ελαστική και πιο απαλή. Σε μόλις δύο εβδομάδες είναι πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ομοιογενής. Σε τέσσερις εβδομάδες, τα σημάδια γήρανσης εξασθενούν, ενώ παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση μετά από 8 εβδομάδες. 
 
Συμβαδίζοντας απόλυτα με τη φιλοσοφία της Biotherm για μια πιο έντονη και πιο ολοκληρωμένη ζωή, η Christy Turlington Burns, οπαδός της φιλοσοφίας του να "ζεις έντονα, να ζεις καλύτερα" δανείζει τη φυσική της ομορφιά στην καμπάνια του νέου ορού Blue Therapy Accelerated. Η Christy είναι σύμβολο επαγγελματικής, αλλά και προσωπικής επιτυχίας. Αυτή η δραστήρια γυναίκα, σύζυγος και μητέρα, είναι λάτρης της άθλησης και ασχολείται καθημερινά με τη γιόγκα και το τρέξιμο, ενώ έχει επίσης ιδρύσει την οργάνωση everymothercounts.org. 

INFO: Tα νέα προϊόντα Biotherm θα τα βρείτε στα attica City Link & Golden Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4