Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

09 Νοεμβρίου 2020

Ταλαιπωρημένα μαλλιά: Η Φύση τα αναζωογονεί!

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά botanical repair™ της Aveda!

Στη νέα σειρά φροντίδας botanical repair η Aveda συγκεντρώνει τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά σε ποσοστό 94% και τα αξιοποιεί - μέσα από την υψηλή τεχνογνωσία της στις φυτικές συνθέσεις - με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από την καρδιά της τρίχας!

Πάνω από 6 χρόνια κράτησαν οι έρευνες της επιστημονικής ομάδας της Aveda, η οποία αναζήτησε σε όλο τον κόσμο τις πιο αποτελεσματικές «φυσικές τεχνολογίες» που θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα των ταλαιπωρημένων μαλλιών – ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο ποσοστό των γυναικών, καθώς οι βαφές, οι τεχνικές εργασίες, τα εργαλεία styling (και ειδικά η θερμότητα), ανατρέπουν την ισορροπία της τρίχας. 

Αποτέλεσμα αυτών των ερευνών είναι η νέα σειρά botanical repair, μια σειρά πρωτότυπη για τα δεδομένα του haircare, καθώς βασίζεται στο σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα» και μεταμορφώνει τα μαλλιά με τη δύναμη της φύσης, καθώς οι συνθέσεις της είναι vegan, με 94% φυσικά συστατικά υψηλής απόδοσης.

Τι ακριβώς κάνει το σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα»; Αναδομεί και προστατεύει τα 3 βασικά στρώματα της τρίχας: τον μυελό, τον φλοιό και την επιδερμίδα και πιο συγκεκριμένα:

 1. Επανόρθωση στον φλοιό της τρίχας: Τα ειδικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά της Aveda δρουν στην καρδιά της τρίχας, επανορθώνουν τους υπάρχοντες δεσμούς και τους ενδυναμώνουν εκ των έσω.
 2. Πρόληψη στην επιδερμίδα της τρίχας: Το θρεπτικό μείγμα φυσικών συστατικών της Aveda από έλαια αβοκάντο, πράσινου τσαγιού και sacha inchi κλείνει τα λέπια της τρίχας και λειαίνει την επιφάνειά της, ώστε να ξεμπερδεύεται εύκολα στο χτένισμα και να προστατεύεται από το σπάσιμο.
 3. Προστασία της τρίχας με το στρώμα F-layer. Το σύμπλεγμα των ενεργών φυτικών συστατικών της Aveda δημιουργεί ένα αόρατο, αέρινο, προστατευτικό «φιλμ» από λιπίδια γύρω από την τρίχα, το οποίο διατηρεί τα μαλλιά απαλά και λαμπερά, ενώ τα προστατεύει από τις μελλοντικές φθορές.


Η σειρά
botanical repair™ της Aveda περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την περιποίηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών στο σπίτι, αλλά διαθέτει και μια εξαιρετική επαγγελματική σειρά για να απολαύσετε επιπλέον οφέλη στο κομμωτήριο, από τα χέρια του ειδικού


Στο σπίτι: 

  • botanical repairstrengthening shampoo: Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεσή του, καθαρίζει απαλά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, απομακρύνοντας αποτελεσματικά λιπαρότητα και ρύπους. Την ίδια στιγμή τα ενδυναμώνει και τα επανορθώνει, χάρη στο «Σύστημα επανόρθωσης της τρίχας στα 3 στρώματα».
  • botanical repairstrengthening conditioner: Στη σύνθεσή του πρωταγωνιστούν συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 98%, τα οποία χαρίζουν πλούσια περιποίηση που δεν βαραίνει τα μαλλιά, ενώ δημιουργούν νέους ισχυρούς δεσμούς στο φλοιό της τρίχας. Ένα υπέροχο conditioner που μαλακώνει τα μαλλιά, τα ξεμπερδεύει απαλά, προλαμβάνει το σπάσιμο, προσφέρει επανόρθωση και ενδυνάμωση.  
  • botanical repairintensive strengthening masque - light: Μάσκα για εντατική περιποίηση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, η οποία στοχεύει στα 3 βασικά στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνει και προσφέρει βαθιά επανόρθωση. Μεταμορφώνει άμεσα τα μαλλιά αφήνοντάς τα πιο υγιή, πιο απαλά και πιο λαμπερά μετά από μία και μόνη χρήση!
 • botanical repairstrengthening leave-in treatment: Αυτό το leave-in treatment, με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα μέχρι τους 230ο, μειώνει το σπάσιμο από την πρώτη χρήση, επανορθώνει την ταλαιπωρημένη τρίχα, την προστατεύει από τις φθορές, ενώ ενδυναμώνει και το φλοιό της. Στα plus και η προστασία που προσφέρει από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, χρήσιμη κάθε μέρα του χρόνου και ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Η επαγγελματική σειρά botanical repair™ περιλαμβάνει:

 • botanical repairprofessional equalizing primer: Προετοιμασία των μαλλιών πριν από την τεχνική εργασία της βαφής, για ενδυνάμωση ακόμα και στα πιο ταλαιπωρημένα, πορώδη μαλλιά (με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης).
 • botanical repairprofessional strengthening additive: Ειδικά μελετημένη σύνθεση που προσφέρει επανόρθωση, ενδυνάμωση και μείωση της ταλαιπωρίας των μαλλιών κατά την διάρκεια της βαφής (με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης).
 • botanical repairprofessional bond activator - light: Ενδυνάμωση και πολλαπλασιασμός των δεσμών για βαθιά και εντατική επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της δομής της τρίχας. (με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης).
 • botanical repairprofessional bond activator - rich: Ενδυνάμωση και πολλαπλασιασμός των δεσμών για ακόμα βαθύτερη και πιο εντατική επανόρθωση (σε σχέση με τη light) και στα 3 επίπεδα της δομής της τρίχας, με πέντε φορές περισσότερα βούτυρα και έλαια (με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης).

 

Σε 10’ λεπτά δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται με τη νέα επαγγελματική θεραπεία botanical repair της Aveda:

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε και θα νιώσετε τα μαλλιά σας πέντε φορές πιο δυνατά!

 • Θεραπεία βαφής botanical repair

Ενδυνάμωση και επανόρθωση κατά την τεχνική εργασία χρώματος.

(Χρόνος: 10 λεπτά + χρόνος εργασίας χρώματος)

 • Θεραπεία express botanical repair

Άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών με μία εφαρμογή

(Χρόνος: 10 λεπτά)           

 • Θεραπεία τριχωτού και μαλλιών botanical repair

Συνδυαστική θεραπεία τριχωτού pramasana™ με θεραπεία επανόρθωσης

(Χρόνος: 35 λεπτά)

 

Η Aveda αγαπάει τον πλανήτη

Η σειρά botanical repair είναι vegan, με συνθέσεις που περιέχουν έως και 94% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες ή θειικά άλατα. Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda είναι cruelty free και παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τα μπουκάλια της σειράς Botanical repair, τα βαζάκια και τα καπάκια τους είναι από 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες, τα σωληνάρια της botanical repair™ κατασκευάζονται από τουλάχιστον 59% ανακυκλωμένα υλικά και έως 41% βιοπλαστικό, ενώ τα αντίστοιχα καπάκια τους κατασκευάζονται από τουλάχιστον 60% ανακυκλωμένα υλικά. Επιπρόσθετα, η Aveda χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένα νέο σωληνάριο 350 ml από 65% ανακυκλωμένα υλικά που είναι και το υψηλότερο δυνατό ποσοστό μέχρι σήμερα.

PUREFUME: η μοναδική ευωδιά Aveda

Τα προϊόντα botanical repair™ έχουν ένα ντελικάτο, λουλουδένιο άρωμα που προέρχεται από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang-ylang, τριαντάφυλλου και μαντζουράνας, μια ευωδιά που αγκαλιάζει τα μαλλιά για ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-beauty-liquidhair-mar24

16 Μαΐου 2024

Liquid Hair: Tips & προϊόντα για να αντιγράψετε το viral hair trend στο σπίτι

Περισσότερα

1 / 4
alist-hair-beauty-dec23

11 Δεκεμβρίου 2023

Περιποίηση μαλλιών: Νέες αφίξεις που αξίζουν το ενδιαφέρον σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-hairmasks-beauty-oct23

18 Οκτωβρίου 2023

Αναδόμηση μαλλιών: Θεραπείες στο σπίτι & serums για... ολική επαναφορά!

Περισσότερα

3 / 4
alist-hairtreatment-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

Καλοκαιρινή περιποίηση μαλλιών

Περισσότερα

4 / 4