Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

13 Απριλίου 2018

Η ζωή μας μετά το dry shampoo

Τι ωραία που δείχνουν τα μαλλιά μας την ίδια μέρα που έχουμε λουστεί! Αν έχουμε, μάλιστα, κάνει και κάποιο χτένισμα, τότε δε χορταίνουμε να τα καμαρώνουμε όπου  μπορούμε να διακρίνουμε το είδωλό μας. Τι κρίμα, όμως, που συνήθως από την επόμενη μέρα κιόλας χάνουν αυτή την ομορφιά τους, "πέφτουν"  και μας απογοητεύουν. Αυτή η αποδυνάμωση της γοητείας τους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε καθημερινά τις διαδικασίες που μας οδηγούν στην perfect hair day, μας κάνουν να απελπιζόμαστε, ειδικά αν έχει προκύψει κάποιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού ή μια προσωπική συνάντηση που μας ενδιαφέρει. Σε αυτό το σημείο έρχεται το dry shampoo να αποδείξει πως μερικές κατηγορίες προϊόντων τις βάζουμε στην καθημερινότητά μας και μας αλλάζουν τη ζωή. Μέσα στην τρέλα της κάθε μέρας και στην ταυτόχρονη ανάγκη  να δείχνουμε πάντα άψογες, το dry shampoo έρχεται να μας λύσει τα χέρια ή μάλλον...να μας σώσει τα μαλλιά! 

Πώς λειτουργεί; 
Αυτό που ουσιαστικά "χαλάει" την εικόνα των μαλλιών μας είναι η λιπαρότητα που κάνει την εμφάνισή της στη ρίζα. Εκεί ακριβώς έρχεται το dry shampoo με την ειδική του σύνθεση, ώστε να απορροφήσει τη λιπαρότητα και να επαναφέρει τον χαμένο όγκο. Με τη βοήθεια των δαχτύλων μας και της δικής μας παρέμβασης, τα μαλλιά μας αναδιαμορφώνονται και αποκτούν ξανά ζωντάνια, ενώ το χτένισμά μας γίνεται ξανά φρέσκο, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε νερό. Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά είμαστε έτοιμες να εντυπωσιάσουμε! 

Δείτε στο παρακάτω video μερικές συμβουλές χρήσηςτων αγαπημένων  μας dry shampoo  Prêt-à-Powder που πλέον τα βρίσκουμε και σε spray! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-haircare-kalokairi-june24

10 Ιουνίου 2024

Πώς να αναβαθμίσετε τη haircare ρουτίνα σας για το καλοκαίρι

Περισσότερα

1 / 4
alist-beauty-liquidhair-mar24

16 Μαΐου 2024

Liquid Hair: Tips & προϊόντα για να αντιγράψετε το viral hair trend στο σπίτι

Περισσότερα

2 / 4
alist-hair-beauty-dec23

11 Δεκεμβρίου 2023

Περιποίηση μαλλιών: Νέες αφίξεις που αξίζουν το ενδιαφέρον σας

Περισσότερα

3 / 4
alist-hairmasks-beauty-oct23

18 Οκτωβρίου 2023

Αναδόμηση μαλλιών: Θεραπείες στο σπίτι & serums για... ολική επαναφορά!

Περισσότερα

4 / 4