Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
BALLY, COPERNI & MULBERRY  -20% σε επιλεγμένες τσάντες και αξεσουαρ | Εφαρμόστε το κουπόνι FASHIONPROMO στο checkout.

18 Μαρτίου 2019

Ποιο είναι το μακιγιάζ που προτιμούν οι άνδρες;

"Ποιο μακιγιάζ αρέσει  στους άντρες;" : Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και αποτελεί μια εύλογη απορία όταν βρισκόμαστε μπροστά σε προτάσεις μακιγιάζ που μας καλούν να επιλέξουμε την αγαπημένη μας. Η πρώτη απάντησή σε αυτή την απορία είναι σαφής και ξεκάθαρη: Το μακιγιάζ μας θα πρέπει να είναι αυτό που αρέσει σε εμάς, χωρίς να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας το τι αρέσει στους άλλους. Πάνω από όλα θα πρέπει να αισθανόμαστε εμείς όμορφα με τον εαυτό μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση για τις επιλογές μας.  Μόνο τότε θα είμαστε σίγουρες για αυτό που είμαστε και θα εκπέμπουμε τη γοητεία που σίγουρα αρέσει σε όλους! Σε δεύτερη ανάγνωση, ακόμα και αν έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε από την εικόνα μας, το τι αρέσει στο ανδρικό φύλο είναι μια πληροφορία που πάντα είναι χρήσιμη, είτε μένει στα πλαίσια της εγκυκλοπαιδικής πληροφορίας, είτε γίνεται αφορμή για να κάνουμε κάποιες αλλαγές στις επιλογές μακιγιάζ μας. Η απόφαση είναι ξεκάθαρα δική μας! 

Οι άνδρες προτιμούν το φυσικό μακιγιάζ
'Ερευνες του Πανεπιστημίου του Aberdeen έδειξαν ότι οι γυναίκες που έχουν επιλέξει πιο φυσικό μακιγιάζ αρέσουν περισσότερο στο αντίθετο φύλο από ότι οι γυναίκες με πιο έντονο μακιγιάζ. Η έρευνα κάλεσε άνδρες να διαλέξουν ποια φωτογραφία προτιμούν περισσότερο ανάμεσα σε φωτογραφίες ίδιων γυναικών με φυσικό και έντονο μακιγιάζ. Περισσότεροι από το 66% αυτών επέλεξε τη φωτογραφία με το φυσικό μακιγιάζ, συνοδεύοντας την επιλογή αυτή με το επιχείρημα ότι το φυσικό  μακιγιάζ είναι πιο κολακευτικό για εκείνες και πιο ελκυστικό για εκείνους. 
Προτάσεις για natural  look: 

Οι άνδρες προτιμούν το πιο έντονο μακιγιάζ στον εργασιακό χώρο
Αντίθετα με την προσωπική ζωή, οι άνδρες προτιμούν τις συνεργάτιδες τους με πιο έντονο μακιγιάζ, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Boston. Το πιο έντονο μακιγιάζ στον εργασιακό στίβο δηλώνει αυτοπεποίθηση, προσοχή στον εαυτό μας, σημασία στην λεπτομέρεια και attitude, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για κάθε εργαζόμενη. Μάλιστα, σε δουλειές όπως οι πωλήσεις, η διαφήμιση και οι δημόσιες σχέσεις, το μακιγιάζ αποτελεί "κομμάτι του παιχνιδιού" και δείχνει να παίζει ρόλο στην πειθώ απέναντι στο ανδρικό φύλο σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων. 
Προτάσεις  για professional look: 

To κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα κραγιόν των ανδρών
Αν έπρεπε να επιλέξουν ένα χρώμα κραγιόν ως το αγαπημένο τους, οι περισσότεροι άνδρες θα επέλεγαν το κόκκινο, όπως δείχνει έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Manchester. Τα κόκκινα χείλη θεωρούνται ελκυστικά και όσο πιο φωτεινό το κόκκινο χρώμα, τόσο πιο γοητευτικό θεωρείται από το ανδρικό φύλο.  
Προτάσεις για red lipstick look: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-beauty-poudres-mar24

16 Μαΐου 2024

Ποιά είναι η ιδανική πούδρα για το look που θέλετε να πετύχετε;

Περισσότερα

1 / 4
alist-nomakeup-girl-makeup-feb24

19 Μαρτίου 2024

No-makeup makeup & πώς θα το πετύχετε

Περισσότερα

2 / 4
alist-mobwife-makeup-feb24

19 Μαρτίου 2024

Mob wife makeup: Με ποια προϊόντα θα το πετύχετε

Περισσότερα

3 / 4
alist-mascaras-makeup-beauty-feb24

19 Μαρτίου 2024

The New Mascara Project: Οι νέες αφίξεις και αποχρώσεις που θα ντύσουν τις βλεφαρίδες σας!

Περισσότερα

4 / 4