Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

18 Μαρτίου 2019

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ;

Ποιο είναι το μακιγιάζ που προτιμούν οι άνδρες;

"Ποιο μακιγιάζ αρέσει  στους άντρες;" : Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και αποτελεί μια εύλογη απορία όταν βρισκόμαστε μπροστά σε προτάσεις μακιγιάζ που μας καλούν να επιλέξουμε την αγαπημένη μας. Η πρώτη απάντησή σε αυτή την απορία είναι σαφής και ξεκάθαρη: Το μακιγιάζ μας θα πρέπει να είναι αυτό που αρέσει σε εμάς, χωρίς να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας το τι αρέσει στους άλλους. Πάνω από όλα θα πρέπει να αισθανόμαστε εμείς όμορφα με τον εαυτό μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση για τις επιλογές μας.  Μόνο τότε θα είμαστε σίγουρες για αυτό που είμαστε και θα εκπέμπουμε τη γοητεία που σίγουρα αρέσει σε όλους! Σε δεύτερη ανάγνωση, ακόμα και αν έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε από την εικόνα μας, το τι αρέσει στο ανδρικό φύλο είναι μια πληροφορία που πάντα είναι χρήσιμη, είτε μένει στα πλαίσια της εγκυκλοπαιδικής πληροφορίας, είτε γίνεται αφορμή για να κάνουμε κάποιες αλλαγές στις επιλογές μακιγιάζ μας. Η απόφαση είναι ξεκάθαρα δική μας! 

Οι άνδρες προτιμούν το φυσικό μακιγιάζ
'Ερευνες του Πανεπιστημίου του Aberdeen έδειξαν ότι οι γυναίκες που έχουν επιλέξει πιο φυσικό μακιγιάζ αρέσουν περισσότερο στο αντίθετο φύλο από ότι οι γυναίκες με πιο έντονο μακιγιάζ. Η έρευνα κάλεσε άνδρες να διαλέξουν ποια φωτογραφία προτιμούν περισσότερο ανάμεσα σε φωτογραφίες ίδιων γυναικών με φυσικό και έντονο μακιγιάζ. Περισσότεροι από το 66% αυτών επέλεξε τη φωτογραφία με το φυσικό μακιγιάζ, συνοδεύοντας την επιλογή αυτή με το επιχείρημα ότι το φυσικό  μακιγιάζ είναι πιο κολακευτικό για εκείνες και πιο ελκυστικό για εκείνους. 
Προτάσεις για natural  look: 

Οι άνδρες προτιμούν το πιο έντονο μακιγιάζ στον εργασιακό χώρο
Αντίθετα με την προσωπική ζωή, οι άνδρες προτιμούν τις συνεργάτιδες τους με πιο έντονο μακιγιάζ, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Boston. Το πιο έντονο μακιγιάζ στον εργασιακό στίβο δηλώνει αυτοπεποίθηση, προσοχή στον εαυτό μας, σημασία στην λεπτομέρεια και attitude, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για κάθε εργαζόμενη. Μάλιστα, σε δουλειές όπως οι πωλήσεις, η διαφήμιση και οι δημόσιες σχέσεις, το μακιγιάζ αποτελεί "κομμάτι του παιχνιδιού" και δείχνει να παίζει ρόλο στην πειθώ απέναντι στο ανδρικό φύλο σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων. 
Προτάσεις  για professional look: 

To κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα κραγιόν των ανδρών
Αν έπρεπε να επιλέξουν ένα χρώμα κραγιόν ως το αγαπημένο τους, οι περισσότεροι άνδρες θα επέλεγαν το κόκκινο, όπως δείχνει έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Manchester. Τα κόκκινα χείλη θεωρούνται ελκυστικά και όσο πιο φωτεινό το κόκκινο χρώμα, τόσο πιο γοητευτικό θεωρείται από το ανδρικό φύλο.  
Προτάσεις για red lipstick look: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-setting_sprayd1

26 Οκτωβρίου 2022

Πώς το setting spray διατηρεί αψεγάδιαστο το μακιγιάζ σας;

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-eyeshadow___1

26 Οκτωβρίου 2022

Υγρές σκιές ματιών: Βασικά tips για σωστή εφαρμογή

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-lips___1

26 Οκτωβρίου 2022

Σαρκώδη Χείλη: 4 Μυστικά που Αξίζει να Ξέρετε |

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

4 / 4