Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

31 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Ποια είναι η λύση για το πιο συχνό λάθος στο μακιγιάζ;

Η πιο διφορούμενη έννοια αυτή τη στιγμή στο μακιγιάζ είναι η λάμψη. Για κάποιους λάμψη είναι το πολύ έντονο highlighter που «γράφει» τέλεια στις φωτογραφίες, ενώ για άλλους όλο το shimmering effect που βλέπει κανείς στα εξώφυλλα των περιοδικών. Μην ξεγελιόμαστε, η ζωή δεν είναι μόνο το Instagram και σε καμία περίπτωση ένα cover δεν μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό που δείχνει ένα πρόσωπο από κοντά. Σύμφωνα με τον Mario Davidanovic, τον προσωπικό make-up artist της Kim Kardashian, το πώς εφαρμόζουμε τη λάμψη στο πρόσωπό μας είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε αυτή την εποχή στο μακιγιάζ μας.

«Βλέπω στρώσεις και στρώσεις Highlighter που φαίνονται τόσο βαριές! Μπορεί να είναι ωραίες στις φωτογραφίες, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ τη λάμψη που δείχνει φυσική, είναι λεπτή και φαίνεται σαν να πηγάζει από μέσα μας.»

Αυτή η λάμψη γίνεται πραγματικότητα για εκείνον, αλλά και για όλους εμάς,  με τη Laura Mercier και τη νέα Translucent Loose Setting Powder Glow, την λαμπερή εκδοχή της κλασικής Translucent Loose Setting Powder που θεωρείται παγκοσμίως η νούμερο 1 πούδρα σεταρίσματος.

"Αυτή η πούδρα έχει ένα ειδικό μείγμα από χρωστικές πέρλας που σας δίνουν μια όμορφη και υγιή λάμψη που ποτέ δεν φαίνεται βαριά ή υπερβολική",  λέει o Mario.

Με αυτόν τον τρόπο,  ο καθένας μπορεί  να επιτύχει μια φυσική ακτινοβολία χωρίς να πέσει σε λάθη και υπερβολές, αφού η λάμψη της πούδρας είναι ελεγχόμενη και μοιάζει τόσο φυσική και στις φωτογραφίες, αλλά και από κοντά. Η μόνη προϋπόθεση για να είναι επιτυχημένη αυτή η αποστολή, είναι να την εφαρμόσουμε σωστά. Σύμμαχος σε αυτό, είναι το ειδικό πινέλο σε σχήμα S που «γλιστράει» στην επιδερμίδα και προσφέρει υπέροχα αποτελέσματα. Δείτε το σχετικό video και ξεκινήστε και εσείς το όμορφο ταξίδι προς την ιδανική λάμψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-setting_sprayd1

26 Οκτωβρίου 2022

Πώς το setting spray διατηρεί αψεγάδιαστο το μακιγιάζ σας;

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-eyeshadow___1

26 Οκτωβρίου 2022

Υγρές σκιές ματιών: Βασικά tips για σωστή εφαρμογή

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-lips___1

26 Οκτωβρίου 2022

Σαρκώδη Χείλη: 4 Μυστικά που Αξίζει να Ξέρετε |

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

4 / 4