Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

24 Αυγούστου 2018

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ;

Ποιες θα είναι οι τάσεις στα νύχια τη νέα σεζόν;

Τι πιο όμορφο, τι πιο θηλυκό, τι πιο απολαυστικό από την εικόνα των περιποιημένων άκρων. Τα όμορφα, φροντισμένα νύχια είναι must για τη γυναικεία εμφάνιση, όχι μόνο γιατί αποπνέουν καθαριότητα και υγεία, αλλά γιατί αποτυπώνουν και το στιλ της κάθε μιας από εμας, αφού σε κάθε γυναίκα βλέπουμε και κάτι διαφορετικό που να της ταιριάζει! Όσες παρακολουθούμε τις τάσεις προσαρμόζουμε αυτό που επιτάσσουν οι μητροπόλεις της μόδας και της ομορφιάς και το προσαρμόζουμε στις δικές μας απαιτήσεις, δημιουργώντας έτσι τη δική μας ταυτότητα. Για να δούμε τι μηνύματα μας στέλνουν φέτος τα trends!

Σχήματα
Στην εποχή που το μακρύ και οβάλ θεωρείται πρωταγωνιστής, βλέπουμε έντονη και την παρουσία των κοντών και τετραγωνισμένων νυχιών, κυρίως όπου υπάρχει πιο κλασική έκφραση των τάσεων. Πιο συγκεκριμένα, τα μήκος και το πιο οβάλ σχήμα παραμένει όπου βλέπουμε πιο τολμηρές επιλογές σε χρώμα και φινίρισμα, ενώ τα πιο "συντηρητικά" σχήματα επικρατούν όπου συνυπάρχει κλασική επιλογή χρώματος. 

Χρώματα 
Τα κλασικά  χρώματα συνεχίζουν να "παίζουν" δυναμικά με το κόκκινο, μπορντό, μωβ και μαύρο να είναι στην παλέτα των αγαπημένων επιλογών μας που παραμένουν δυναμικά στην κορυφή των τάσεων. Από τα σκούρα ξεχωρίζουν τα χρώματα που μοιάζουν με αυτά των πολύτιμων λίθων, γεγονός που επαναφέρει στο προσκήνιο τα περλέ  και τα μεταλλικά, ενώ το γκλίτερ είναι μεγάλος πρωταγωνιστής. Το ματ παραμένει επιλογή και αφορά περισσότερο τις σκούρες αποχρώσεις, με το γκρι να ξεχωρίζει κατά πόδας από τα υπόλοιπα χρώματα. Οι λάτρεις των Nude θα χαρούν με την παραμονή της σικ επιλογής τους στο χρωματολόγιο και αυτής της σεζόν, με τη μόνη διαφορά ότι τα trends τους ζητούν να τολμήσουν με παιχνίδια και σχέδια πάνω στα νύχια. 

Αγαπημένες επιλογές για φέτος: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-setting_sprayd1

26 Οκτωβρίου 2022

Πώς το setting spray διατηρεί αψεγάδιαστο το μακιγιάζ σας;

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-eyeshadow___1

26 Οκτωβρίου 2022

Υγρές σκιές ματιών: Βασικά tips για σωστή εφαρμογή

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-lips___1

26 Οκτωβρίου 2022

Σαρκώδη Χείλη: 4 Μυστικά που Αξίζει να Ξέρετε |

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

4 / 4