Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

10 Απριλίου 2018

Tα highlighters και οι λαμπεροί κανόνες τους

 Οι λάμψεις στο πρόσωπο είναι trend. Κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει, ειδικά αν κάνει μια διαδικτυακή βόλτα στα social media όπου selfies και πορτρέτα θαμπώνουν με τα λαμπερά μακιγιάζ που παίρνουν χιλιάδες Likes και αμέτρητα comments. Αν πρέπει να ευχαριστήσουμε κάποιον, αυτος είναι ο εφευρέτης του highlighter και όλους όσους εκμεταλλεύτηκαν το αγαπημένο αυτό προϊόν και δημιούργησαν τάσεις όπως το contouring ή το strobing που χρησιμοποιούν τις γυαλάδες με ένα υπέροχο τρόπο.  Για όλους εμάς, λοιπόν, του λάτρεις των highlighter, illuminators ή όπως αλλιώς θέλετε να αποκαλέσουμε αυτούς τους μικρούς λαμπερούς θησαυρούς, υπάρχουν κάποια ΝΑΙ και ΟΧΙ που πρέπει να ακολουθούμε ώστε να λάμπουμε χωρίς λάθη! 

- Δε γίνεται σωστό highlighting αν δεν έχουμε "πατήσει" πάνω σε μια επιδερμίδα με ομοιογενή όψη και ιδανική κάλυψη. Αν πρέπει να ξοδέψουμε χρόνο σε κάτι, αυτό είναι στην εφαρμογή του foundation ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τις γυαλάδες. Άψογος καμβάς, λοιπόν. 

- Το μυστικό είναι να ακολουθήσουμε το χάρτη του προσώπου μας. Τα κόκκαλά μας μας δείχνουν το δρόμο για το πού πρέπει να εφαρμοστούν οι λάμψεις, ενώ το σχήμα ζυγωματικά-κόκκαλα φρυδιών- μύτη-πηγούνι είναι πάντοτε σίγουρο και επιτυχημένο. 

- Όταν το Highlighter έχει και λίγο χρώμα, τότε χρειάζεται περισσότερη προσοχή καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν χρωματικές αποκλίσεις. Κινηθείτε στις ίδιες αποχρώσεις με αυτές του foundation αν θέλετε ομοιόμορφες γυαλάδες, ενώ αν θέλετε παράλληλα και Bronzing effect προσπαθήστε να εστιάσετε σε σημεία όπου είναι πιστευτό να σας έχει "χτυπήσει" ο ήλιος. 

- Αν το προϊόν σας απαιτεί πινέλο, επενδύστε σε αυτό. Η  εφαρμογή με ένα καλό εργαλείο είναι πολλές φορές το κλειδί για ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα. 

- Σωστό φως= Α και Ω. Αν εφαρμόσουμε το highlighter στο σκοτάδι ή σε φως που δε μας αφήνει περιθώρια, τότε το αποτέλεσμα είναι μάλλον αμφίβολο και συχρόνως επικίνδυνο! Αφού επενδύσετε στα προϊόντα, επενδύστε και σε ένα καλά φωτισμένο μπάνιο ή boudoir για να έχετε τέλεια αποτελέσματα πρωί-βράδυ. 

- Η υπερβολή είναι και σε αυτή την περίπτωση μια ανεπιθύμητη συνθήκη. Δε πρέπει να αφήνετε την επιθυμία σας να λάμπετε να σας συνεπάρει! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-beauty-poudres-mar24

16 Μαΐου 2024

Ποιά είναι η ιδανική πούδρα για το look που θέλετε να πετύχετε;

Περισσότερα

1 / 4
alist-nomakeup-girl-makeup-feb24

19 Μαρτίου 2024

No-makeup makeup & πώς θα το πετύχετε

Περισσότερα

2 / 4
alist-mobwife-makeup-feb24

19 Μαρτίου 2024

Mob wife makeup: Με ποια προϊόντα θα το πετύχετε

Περισσότερα

3 / 4
alist-mascaras-makeup-beauty-feb24

19 Μαρτίου 2024

The New Mascara Project: Οι νέες αφίξεις και αποχρώσεις που θα ντύσουν τις βλεφαρίδες σας!

Περισσότερα

4 / 4