Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

02 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΥΓΡΟ FOUNDATION ΤΗΣ LAURA MERCIER ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ

Το υγρό foundation της Laura Mercier που εφαρμόζεται άψογα

Ελαφριά, μη λιπαρή υφή που παραμένει αναλλοίωτο για 15 ώρες....

«Πιστεύω πως μια γυναίκα είναι αψεγάδιαστη όταν δείχνει περισσότερο ο εαυτός της. Έτσι, τo foundation θα πρέπει πάντα να ενσωματώνεται άψογα με την επιδερμίδα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα», Laura Mercier.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα με την Γαλλίδα makeup artist, η οποία ευτυχώς για εμάς δεν έμεινε μόνο στη θεωρία, αλλά δημιούργησε τη σύνθεση εκείνη που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το πολυπόθητο φυσικό αποτέλεσμα. Το νέο υγρό foundation Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation διαθέτει μια μη λιπαρή, ελαφριά υφή, η οποία όμως είναι τόσο ανθεκτική, ώστε να μείνει αναλλοίωτη για 15 ώρες. Η κάλυψη που προσφέρει είναι μέτρια έως πλήρης, αφήνοντας ένα ματ τελείωμα, χωρίς όμως να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή ή άτονη. Ναι, σωστά καταλάβατε. Απόλυτη κάλυψη και φυσικό τελείωμα. Χάρη στη τεχνολογία Skin Fusion, αυτό το makeup θα γίνει η Νο1 επιλογή σας, βγάζοντάς σας ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Το νέο Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation διαθέτει 10 αποχρώσεις, ώστε να βρείτε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της δικής σας επιδερμίδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

1 / 4
20220809-atticabeauty_talk-roz_skies

06 Σεπτεμβρίου 2022

Ροζ σκιές ματιών: Το μεγάλο comeback

Περισσότερα

2 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-lipgloss

18 Ιουλίου 2022

Τα πιο λαχταριστά lip gloss για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας

Περισσότερα

3 / 4
20220621-atticabeauty-beautytalk-contouring

07 Ιουλίου 2022

5 συχνά λάθη στο contouring και πώς θα τα αποφύγετε

Περισσότερα

4 / 4