Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

09 Απριλίου 2017

Η SHISEIDO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ FOUNDATION SYNCHRO SKIN GLOW

Η Shiseido παρουσιάζει το νέο foundation Synchro Skin Glow - το πιο νέο προϊόν της συλλογής Synchro Skin Series....

Η Shiseido παρουσιάζει το νέο foundation Synchro Skin Glow - το πιο νέο προϊόν της συλλογής Synchro Skin Series. Πρόκειται για ένα φωτεινό foundation που συγχρονίζεται με την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μία υγιή φωτεινή λάμψη και έντονη ενυδάτωση. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και το χρώμα, το Synchro Skin Glow συμβάλλει στο να πετύχει κάθε γυναίκα τη λαμπερή επιδερμίδα των ονείρων της και χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τον κόσμο. 
  
Το Synchro Skin Glow είναι ένα έξυπνο, φωτεινό foundation που διαχέει έντονη ενυδάτωση και συγχρονίζεται με την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια υγιή λάμψη. Παράλληλα προσαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο και κάθε χρωματικό τόνο και συνεργάζεται με τις ιδιότητες της επιδερμίδας ομορφαίνοντας την υγιή εμφάνισή της και διατηρώντας την υγρασία της. Προσφέρει 8 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και διατηρεί πλήρως την ενυδατωμένη εμφάνιση και αίσθηση όλη μέρα. 
 
Η Shiseido γνωρίζει ότι μια υγιής εμφάνιση και μια λαμπερή επιδερμίδα που διαρκούν όλη μέρα, δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν. Με τη συμβολή της τεχνολογίας Responsive Sensory, επιτυγχάνει την απόλυτη φωτεινότητα της επιδερμίδας, εφόσον το προϊόν καταφέρνει να προσαρμόζεται σε κάθε ξεχωριστό τύπο δέρματος και κάθε ξεχωριστή κατάσταση, συμβάλλοντας στην επίτευξη μιας πιο ζωηρής, όμορφης επιδερμίδας με λάμψη και ενυδάτωση.  Το Synchro Skin Glow είναι διαθέσιμο σε μία νέα σύνθεση που χαρίζει ένα λαμπερό τελείωμα και σε 10 αποχρώσεις. 

INFO: Βρείτε τα προϊόντα SHISEIDO σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-barbiecore-beauty-august23

29 Αυγούστου 2023

Barbiecore trend: Μακιγιάζ σε ροζ τόνους

Περισσότερα

1 / 4
alist-colouredmascara-beauty-august23

29 Αυγούστου 2023

Trending now: Colored mascara

Περισσότερα

2 / 4
alist-bronzers-beauty-august23

25 Αυγούστου 2023

Bronzer: Το «καλοκαιρινό» προϊόν μακιγιάζ που χρειάζεστε όλο το χρόνο!

Περισσότερα

3 / 4
alist-waterproofmakeup-aug23

22 Αυγούστου 2023

Αδιάβροχο μακιγιάζ: Προϊόντα που αντιστέκονται στην υγρασία, τον ιδρώτα και το νερό

Περισσότερα

4 / 4