Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

28 Ιανουαρίου 2020

Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ KARL LAGERFELD ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ BAUHAUS

Η νέα συλλογή Karl Lagerfeld είναι εμπνευσμένη από το Bauhaus

Στην καμπάνια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 πρωταγωνιστεί η Mariacarla Boscono.

Η φετινή καμπάνια του brand Karl Lagerfeld για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 ονομάζεται “21Rue Saint-Guillaume’ και είναι εμπνευσμένη από το σπίτι του Karl Lagerfeld στο Παρίσι, όπου βρίσκεται η έμπνευση και η καρδιά του brand. Εκεί άλλωστε ήταν και το σπίτι αλλά και το γραφείο του Κάιζερ και εκεί δημιούργησε αμέτρητες συλλογές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Mariacarla Boscono που ήταν φίλη και μούσα του Karl Lagerfeld.  «Έκανα πολλές φωτογραφίσεις μαζί του και πάντα γελούσαμε πολύ. Έχω όλες αυτές τις αναμνήσεις στο μυαλό μου. Ελπίζω αυτή η καμπάνια να είναι ένα ωραίο αφιέρωμα σ’ αυτόν» είπε η Boscono.

H καμπάνια φωτογραφήθηκε στο Παρίσι από τον Chris Colls ενώ το styling ανέλαβε η Carine Roitfeld που πλέον είναι και Style Advisor του brand Karl Lagerfeld.

Η συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 περιλαμβάνει έντονο color blocking και graphic σχήματα εμπνευσμένα από το Bauhaus, ένα από τα πιο δημοφιλή καλλιτεχνικά κινήματα που αγαπούσε ο Karl Lagerfeld. Τα σοφιστικέ και ταυτόχρονα νεανικά σχέδια έχουν έντονες γραμμές και σιλουέτες, ενώ τα ζωηρά χρώματα αναμινγύονται με όλα αυτά τα ιδιαίτερα σχήματα. Τα αξεσούαρ υπογραμμίζουν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα σύνολα, ενώ και οι Bauhaus inspired τσάντες αποτελούν πραγματικό must have για τη νέα σεζόν.

Info: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Karl Lagerfeld στα attica City Link & Golden Hall. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-september22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4