Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

05 Αυγούστου 2018

KURT GEIGER: Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ "ΝΤΥΝΕΤΑΙ" ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

Kurt Geiger: Η νέα συλλογή "ντύνεται" στα χρώματα του φθινοπώρου

Κίτρινα μποτάκια με τακούνια απο ταρταρούχα, loafers με μεταλλικά στοιχεία, σουέντ ankle boots αλλά και τσάντες σε ιδιαίτερους συνδυασμούς μας καλούν να τα αποκτήσουμε.

Όταν αλλάζει η εποχή το πρώτο πράγμα που θέλουμε να αλλάξουμε είναι τα παπούτσια μας. Θες επειδή αλλάζει ο καιρός και κάνει πιο πολύ κρύο; Θες επειδή όταν πλέον βγάζουμε τα σανδάλια και τις σαγιονάρες απο τα πόδια μας συνειδητοποιούμε ότι αλλάζει η σεζόν και υποδεχόμαστε τον χειμώνα; Μάλλον είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Και η νέα συλλογή Fall –Winter του brand  Kurt Geiger υπόσχεται να κάνει πιο ομαλή αυτή τη μετάβαση.

news

Τα νέα σχέδια που παρουσιάζει, τα οποία κατασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία και ξεχωρίζουν λόγω της υψηλής ποιότητας υλικά και την εμμονή στη λεπτομέρεια, υπόσχονται να μη μας αφήσουν να μελαγχολήσουμε με τα πρώτα φύλλα που θα πέσουν. Κίτρινα μποτάκια με τακούνια απο ταρταρούχα, loafers με μεταλλικά στοιχεία, σουέντ ankle boots σε αλλά και τσάντες σε ιδιαίτερους συνδυασμούς “ντύνονται” στα χρώματα του φθινοπώρου και μας καλούν να τα αποκτήσουμε.

Info: Βρείτε τα στα πολυκαταστήματα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4