Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

01 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ TOMMY HILFIGER F/W ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger F/W είναι εδώ!

Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger F/W 2016-17, Welcome to America, ξεκινάει ένα υπερατλαντικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920....

Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger F/W 2016-17, Welcome to America, ξεκινάει ένα υπερατλαντικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920. Οι διαχρονικές παραδόσεις και τα αγαπημένα στοιχεία της κληρονομιάς του brand ξαναγεννιούνται μέσα από μια φρέσκια, αισιόδοξη ματιά, η οποία είναι σοφιστικέ, χαλαρή και εκλεπτυσμένη. Έχοντας ως σημείο αναφοράς τα ρούχα της σκληροτράχηλης δουλειάς των εργατών μέχρι και τις επιρροές από το ναυτικό και στρατιωτικό στοιχείο, η κουλτούρα του παλιού κόσμου συναντά την αυτοπεποίθηση του νέου. Εν αναμονή μίας νέας κατεύθυνσης της μόδας που καταφτάνει για να αντικαταστήσει το κλασικό καθώς κυνηγάμε το Αμερικάνικο Όνειρο. 

«Η φθινοπωρινή μας collection για το 2016 γιορτάζει την αβίαστη, τη διά χειρός πολυτέλεια» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Το χαρακτηριστικό στυλ συνδυάζει τις tailored γραμμές με πολλαπλά layers και με ενδυματολογικές λεπτομέρειες. Είναι καθαρό και ακριβές».

INFO: Ανακαλύψτε τις συλλογές TOMMY HILFIGER σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4